Обороти
- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
Обороти
Колеги като запаля колата сутрин ми държи 2500 оборота доста продължително време. Карам е докато загрее обаче пак си държи обороти. Изгасям е след което е запалвам и те се оправят. Тръгвам на път всичко си е ок обаче на моменти оборотире пак скачат на 2500-3000. По мое наблюдение има едно бутало което избутва лосчето за газта и на моменти това бутало се прибира и всичко се оправя. Някакви идей ? Двигателя е 1.6 / 75 pH "Piertburg 2e"
- mafiacartel
Колеги благодаря ви за помоща. Преди ми липсваше едно маркуче за карбуратора сложих си го и тръбичката която излиза от едно кръгло тяло намиращо се от лявата страна на карбуратора излезна ,но проблеми неми е правило дори и през зимата. Колата като е карам сутрин както казаз вече държи високи обороти и спра ли на едно място за около минута то постепенно започва да е прибира и отпуска някакво желязце което е свързано към жилото за газта с някаква дълга ос минаваща през карбуратора или нещо от тоя сорт. Сигурно ще да е тази термо ампула за която казахте вие
А някой да знае това дали се продава или оправя ? Искам просто да си ми функционира.

- mafiacartel
- stanchooo
- Автомобил:
- Двигател:
проблеммм
здравей те .. аз имам сериозен проблем с моя голф .. 1.8 моно инжекция е .. качва си сам оборотите.. както работи на 1100 изведнъж е на 2000 на 3000 .. ужас е .. понякога като се наложи да спра на пешеходец или сфетофар не ме питайте .. и освен че качва оборотите.. също така си гори и ламда сондите.. от какво може да е това .. плс помогнете.. мерси предварително
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”