Здравейте момчета ако някой от вас ме помни карах 1 3ка 1.6 бензин. Продадох я много недоволен останах от нея поради ред причини. Сега карам форд Фиеста 1.1 и съм адски доволен

madnez написа:Мерси пичове. Замислих се доста идеята ми е такава да не хвърля близо 10 бона за кола която да ми се насира през седмица. Пък ми се ще и да може да не е като ламя затова пуснах темата. Когато си взех 3ката с този АБУ двигател се оказа, че меко казано съм си сложил таралеж в гащите. Незнам колко и е скъпа подръжката на 4ката но ми се ще да е кола но пък не и хубава талига която вика даи парии.
dokros написа:Мое мнение- не гледай, дали е дизел или бензин,гледай да е на възможно най-малко години на приемлива цена.Тия на запад навъртат на 4-годишна кола по 250 хил км.Сам сметни кола на 8 г. ,т.е.произв.2000 г. на какви км. е за да дойде за продажба в БГ.Пак мое мнение- за Г4 2003 г. не повече от 12 хил лв.
dokros написа:В мобиле.де всички гледаме, но колите от Италия са по-евтини, моят Г4 2003 г. 1,6 16V е от там - 12 хил. лв.Пълен ел. пакет,климатроник,16 цола лети джанти, АБС и т.н.Това ли е пакет пенсионер -105 коня.Забравих кожения волан три спици и спортен салон.
Две години карах ВЕНТО от Германия,което беше толкова изгнило отдолу,че като минавах през локвите с голяма скорост се пълнеше купето с вода.От тогава вече нямам желание да гледам мобиле.де.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: asasho и 80 госта