Здравейте на всички колеги,
от 1 седмица на сам нещо става на моето сладурче... като е на къси светлини те леко ми премигват... като вкл. лампичката в купето и тя също ми премигва..... като гледам таблото и то от време на време прави тоя проблем.. та... кажете според вас на какво се дължи това... защото мен само динамото ми се мъдри в главата, че май не зарежда добре ли там не знам как да го обесня

Проблеми с тока...
- Junior
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Теодор написа:Junior написа: иначе проблема го решихмеА как го реши колега
![]()
На всеки ли трябва да се напомня да споделя решението на проблема си за да се избягват впоследствие дублиращи се темиНе че се избягват наистина но все пак
![]()
бързах че закъснявах за среща... ами почистих клемите на акумулатора и още на 2 места до купето..пак нещо като клеми4ки...и така ...имах 2 ръждясали болта на клемите на акумулатора и единият се счупи и нпроо ги смених и 2та ... са всичко е ток и жица де му се вика

- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
Junior написа:Теодор написа:Junior написа: иначе проблема го решихмеА как го реши колега
![]()
На всеки ли трябва да се напомня да споделя решението на проблема си за да се избягват впоследствие дублиращи се темиНе че се избягват наистина но все пак
![]()
бързах че закъснявах за среща... ами почистих клемите на акумулатора и още на 2 места до купето..пак нещо като клеми4ки...и така ...имах 2 ръждясали болта на клемите на акумулатора и единият се счупи и нпроо ги смених и 2та ... са всичко е ток и жица де му се вика

-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- stancorotax
- Автомобил:
- Двигател:
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
Проблема с примигването го имах до преди 2 седмици.Направо се бях видял в чудо,купих и нов акумулатор,който както каза колегата палеше трудно сутрин...
Проблема се оказа лош контакт на масата на акумулатора с тази на колата
Оправих нещата с директен минус от алтернатора към "-" на акумулатора,оттогава никакви ядове
Проблема се оказа лош контакт на масата на акумулатора с тази на колата

Оправих нещата с директен минус от алтернатора към "-" на акумулатора,оттогава никакви ядове

-
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”