Пак имам проблем с голфчето

Ако все още успяваш да включваш скорости , въпреки кламбучкащия лост, значи са те качили на черешата.Доколкото съм чел иде реч за една гумена топка в основата на лоста( като гледам не се сменя много лесно), а колкото съм видял ( на Кадди)- една пластмасова втулка, вижда се м/у двг. и пода , мушната в някаква опорна конзола.Не знам как я смениха, но стана за 30-40 минути срещу 30-на лева.Успехdiyang написа:Здравейте колеги,
Пак имам проблем с голфчето. Имам Голф 3 1,4 бензин декември 1992. Скоростният лост нещо се прецака и увисна надясно, а не стои в средата изправен. Ходих при някъкъв майстор и ми каза че скоростната кутия ми е за смяна но аз имам съмнение че ме преметна. Може ли някой да ми помогне, надявам се че има някъкви прожини които го държат изправен и не е проблемът в скоростната кутия. Ако все пак се окаже скоростна кутия, дали да взема от морга втора ръка или нова? Някой знае ли цени?
diyang написа:Здравейте колеги,
Пак имам проблем с голфчето. Имам Голф 3 1,4 бензин декември 1992. Скоростният лост нещо се прецака и увисна надясно, а не стои в средата изправен. Ходих при някъкъв майстор и ми каза че скоростната кутия ми е за смяна но аз имам съмнение че ме преметна. Може ли някой да ми помогне, надявам се че има някъкви прожини които го държат изправен и не е проблемът в скоростната кутия. Ако все пак се окаже скоростна кутия, дали да взема от морга втора ръка или нова? Някой знае ли цени?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 83 госта