policevidin написа:chefito написа:abd, abs, abu, aam - 1.2 bara
ady, 2e, abf - тия май са над 3
ами с обикновен манометър за гуми може ли да се измери! а и 1-bar (е равен на 1-атмосфера казано по нашенски нали??)
Vasseto написа:Колега без значение в колко си оборота ти е мотора,попмпата ти дава горе долу един и също налягане.Ако нямаше налягане може и да не запалиш.Как разбра че няма налягане при ускорение,а после като се изреже иам налягане??????
Защо не започнеш най на пред от синия датчик за температура.Според мен там ти е проблема.
policevidin написа:Vasseto написа:Колега без значение в колко си оборота ти е мотора,попмпата ти дава горе долу един и също налягане.Ако нямаше налягане може и да не запалиш.Как разбра че няма налягане при ускорение,а после като се изреже иам налягане??????
Защо не започнеш най на пред от синия датчик за температура.Според мен там ти е проблема.
е да де ама уреда на таблото си работи читаво и точно а и каде се намира този син датчик??? мотора ми е АБУ 1.6 моно
policevidin написа:а имам и още един въпрос имам някаква цилиндрична кутия пред предна дяна гума какво е това в нея влизат 2 маркуча какво по дяволите е това не е горивен филтър маркучите са прозрачни а кутията е пластмасова???!!!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 125 госта