Какво е това снимки и коментари

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
policevidin
Автомобил: VW Golf 3 Modificated
Двигател: 1.9TDI 1z+ 1996

Какво е това снимки и коментари

Мнениеот policevidin » Сря 23 яну 2008 10:28

Промених темата задане пускам нова ето и поредната ама не последна моя болест!!:

Изображение
Изображение
Изображение

Последна промяна от policevidin на Сря 23 яну 2008 20:35, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Сря 23 яну 2008 10:43

abd, abs, abu, aam - 1.2 bara
ady, 2e, abf - тия май са над 3

Потребителски аватар
policevidin

Мнениеот policevidin » Сря 23 яну 2008 10:50

chefito написа:abd, abs, abu, aam - 1.2 bara

ами с обикновен манометър за гуми може ли да се измери! а и 1-bar (е равен на 1-атмосфера казано по нашенски нали??) :)

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Сря 23 яну 2008 11:12

policevidin написа:
chefito написа:abd, abs, abu, aam - 1.2 bara

ами с обикновен манометър за гуми може ли да се измери! а и 1-bar (е равен на 1-атмосфера казано по нашенски нали??) :)

разрови се из форума имаше някакви обяснения...трябваше да пръска над 1 метър...да пълни литър шише за някакво време....тва с гумите не ми е ясно как ще го направиш...

Потребителски аватар
Vasseto
Автомобил: Passat B7 Passat B5_5 Jetta V
Двигател: CFFB AVF BXE

Мнениеот Vasseto » Сря 23 яну 2008 13:35

Колега без значение в колко си оборота ти е мотора,попмпата ти дава горе долу един и също налягане.Ако нямаше налягане може и да не запалиш.Как разбра че няма налягане при ускорение,а после като се изреже иам налягане??????

Защо не започнеш най на пред от синия датчик за температура.Според мен там ти е проблема.

Потребителски аватар
policevidin

Мнениеот policevidin » Сря 23 яну 2008 15:07

Vasseto написа:Колега без значение в колко си оборота ти е мотора,попмпата ти дава горе долу един и също налягане.Ако нямаше налягане може и да не запалиш.Как разбра че няма налягане при ускорение,а после като се изреже иам налягане??????

Защо не започнеш най на пред от синия датчик за температура.Според мен там ти е проблема.

е да де ама уреда на таблото си работи читаво и точно а и каде се намира този син датчик??? мотора ми е АБУ 1.6 моно

а имам и още един въпрос имам някаква цилиндрична кутия пред предна дяна гума какво е това в нея влизат 2 маркуча какво по дяволите е това не е горивен филтър маркучите са прозрачни а кутията е пластмасова???!!!

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Чет 24 яну 2008 0:33

policevidin написа:
Vasseto написа:Колега без значение в колко си оборота ти е мотора,попмпата ти дава горе долу един и също налягане.Ако нямаше налягане може и да не запалиш.Как разбра че няма налягане при ускорение,а после като се изреже иам налягане??????

е да де ама уреда на таблото си работи читаво и точно а и каде се намира този син датчик??? мотора ми е АБУ 1.6 моно

Датчиците за инжекциона и за уреда на таблото са различни :!:
Синия датчик ти дава информация за температурата, но не на теб, а на ЕКУ-то (инжекциона) Всъщност, ти май си със сдвоен датчик (2 броя в един корпус) Сменя се целия. Преди да почнеш да купуваш от разни сергии и битаци, попитай за цена от официалния вносител. Аз бях приятно изненадан ;)
policevidin написа:а имам и още един въпрос имам някаква цилиндрична кутия пред предна дяна гума какво е това в нея влизат 2 маркуча какво по дяволите е това не е горивен филтър маркучите са прозрачни а кутията е пластмасова???!!!

Вземи си храна и вода за 2 дни, повечко кафе, напиши в търсачката 'Канистър' и почвай да четеш ;) :lol:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”