Проблем празен ход 1,8 Голф4
- lozan67
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем празен ход 1,8 Голф4
Колегата ми кара Голф 4 1,8Т и има странен проблем. Както си кара и освободи от скорост оборотите на празен ход започват да играят между 600-800, в момента кото колата спре заспиват на 850 и не мръдават. Ходи два пъти на диагностика, всички му казват че ОК, но него си го дразни. Няма проблеми иначе с ускоряването и скороста. Благодаря предварително на всички отзовали се.
- security_g
- Автомобил:
- Двигател:
- lozan67
- Автомобил:
- Двигател:
asa
Колата не гасне, но оборотите пкуват между 600-800. Щом застане в покой и всичко се оправя.
- security_g
- Автомобил:
- Двигател:
alexko25 написа:лелее колеги моля помогнете аз имам същиа проблем но при мен и гасне ходих на диагностика смених дебитомера и пак същтото карам 1.6sr ако може ниакой да помогне ще сам му много благодарен
задравей колега и аз имах същия проблем и гаснеше на свободна!!!!! първо и аз мислех че е от дебитомера ама се оказа зацапан мап сензор и дросилова клапа!!!! след почистването на двете засега няма проблеми!!!!
Свали и ги почести и после пиши какво е станало дали се е оправила!!!!
- security_g
- Автомобил:
- Двигател:
- security_g
- Автомобил:
- Двигател:
ми колега аз съм от пловдив и незнам дали ще ти излезне сметката да доидеш до тук !!!!! Аз избягвам да ходя по големи сервизи ако нямам познати!!!! Моя го правя при един приятел и знам че няма да ме излъже!!! Лятото бях оставил колата в един от няи яките сервизи в пловдив ама едното направиха и още 4 неща счупиха на не казвам че подменят части също!!!!!!! сензора и дросела се свалят за 5 мин. и за почисване около 20 лв. успех
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”