парно г3 проблем

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
smilianovabs
Автомобил:
Двигател:

парно г3 проблем

Мнениеот smilianovabs » Пет 01 фев 2008 15:17

Знам че има много исписано по темата за спукано радиаторче. Въпросът ми е ако се завърти парното на студено ще се запотва ли пак прозореца както когато е на топло. И дали е възмойно да се запуши теча с присадки. КОи са по добри течните или на стружки.Колата е голф 3 без климатик.прозореца се запотва даже се окъдява като от пушек,но на вкус не е сладко и мирише на изгоряло. Помогнете ми. дали със сигурност е от радиатора и ще може ли да се запуши с stop leak или нещо друго

Потребителски аватар
Жоро
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Жоро » Пет 01 фев 2008 15:28

Като завъртиш на студено не трябва де се изпотява стъклото.Не си губи времето с присадки.Сменяй.

Потребителски аватар
rodeo man
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rodeo man » Пет 01 фев 2008 18:19

нищо не помага , само ново радиатор4е сваляш таблото и си ти 4овека , аз ве4е го направих този номер :) и сега е африка :uuoooh:

smilianovabs
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smilianovabs » Пет 01 фев 2008 18:47

смятам да го сменя но като се постопли. Наван е студено и нямам гараж.Благодаря за бързия отговор. Значи със сигурност е радиаторчето. ЩЕ ГО СМЕНЯ

smilianovabs
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smilianovabs » Пет 28 мар 2008 20:45

колеги някой да е чул някакжи отзиви за китайско радиаторче. Продават ми го за 30 лева. дали си заслужава да го взема.

Потребителски аватар
ifidik
Автомобил: Corrado TDI 4x4
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ifidik » Пет 28 мар 2008 21:40

скъпо е .23лв.иначе какво като е китайско ти няма да говориш с него

smilianovabs
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smilianovabs » Съб 29 мар 2008 20:02

питам дали някой е слагал такова или знае нещо за тях. Струва ли си да рискувам с такова или да тарся друго радиаторче.Някой да знае из форума някъде дали има снимки за това как се разглобява голф 3 за двойка има . Притеснява ме свалянето на волана с air bag е .Не знам това отгоре капачка ли е на волана дали е на щипки или на болтове гледам че има два отдолу.

Потребителски аватар
MORRT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MORRT » Съб 29 мар 2008 20:52

пробваи да си смениш филтъра на копето който стои под кората на чистачките отдясно на мен така ми се запотява и като го смених се оправи

Потребителски аватар
ifidik
Автомобил: Corrado TDI 4x4
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ifidik » Съб 29 мар 2008 21:58

с двете болчета отзад на волана се сваля еарбека(шестограми),откачаш жълтата букса и другото е като обикновен волан.свалянето на таблото е почти идентично като на двойката.проблема е ,че има греда под таблото,която много пречи ако не я сваляш.ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ОТКАЧИ АКОМУЛАТОРА ПРЕДИ ДА ПОЧНЕШ И ГО ЗАКАЧИ КАТО СИ ГОТОВ.да не се налага да чистиш грешки за възглавниците и слагай евтино радиаторче смело.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”