Здравейте от доста време небях посещавал форумчето но просто нямам време. Искам да сподела днешната ми случка.
1-во преди време около 5 6 месеца голфа ми почна да гасни в движение. т.е Ту се пуска ту изклучва всичко обортомера се нулирва и светкат лампите и след няколко секунди пак се пуска.
И така с този проблем заминах в сервиза на бош в Плевен. Те неоткриха какъв е проблема но ми казаха че бяха презапойвали някакво реле за компютъра. защото било леко разпоено.
Съответно след тази запойка колата си въпри без грешка.
Е днес пак почна този проблем по същият начин гасне в джинение за някоко секунди и пак се пали.
Въпроса ми е дали някой знае какво е това реле дали е от него 100% да вървя да го купя утре. или някакъв съвет какво да правя че пак да вървя в бош и да го запоят и да замажат положението нещо неми се връзва.
КОлата е голф 3 АФТ МОТОР 96-та. Год.

Пак проблем с компа на голфа.
- mitkobombata
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
На мен преди време ми се получаваш същото на Голфа!
И аз ходих по разни майстори и нищо.
И след убийствени мъки се оказа че не ми дава хубав контакт акумолатора.Забърсах клемите,забърсах и полюсите на акомулатора и всичко от тогава до днес е ток.Може и при теб да има някакъв подобен (ако не и същия) малък бъг.Ако искаш провери-нищо не ти косва-2минути занимавка е
И аз ходих по разни майстори и нищо.
И след убийствени мъки се оказа че не ми дава хубав контакт акумолатора.Забърсах клемите,забърсах и полюсите на акомулатора и всичко от тогава до днес е ток.Може и при теб да има някакъв подобен (ако не и същия) малък бъг.Ако искаш провери-нищо не ти косва-2минути занимавка е

-
- Автомобил:
- Двигател:
- mitkobombata
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колеги радвам се за отговорите но тези проблеми вече сам ги имал за съжаление.
Ако помпата е заминала обортомера ще отчита на скорост.
Ако комутатора е заминал също обромера ще отчита на скорост ( брал сам ядове с 2 комутатора)
Тук е по специфично защото чсе чува реле да цъка под таблото.
Само че незнам кое реле точно прави този проблем
Ако помпата е заминала обортомера ще отчита на скорост.
Ако комутатора е заминал също обромера ще отчита на скорост ( брал сам ядове с 2 комутатора)
Тук е по специфично защото чсе чува реле да цъка под таблото.
Само че незнам кое реле точно прави този проблем

- mitkobombata
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”