Венто Електроинсталация
- PARAPONERA
- Автомобил:
- Двигател:
Венто Електроинсталация
Добър ден колеги.Преди известно време пострадах....окрадаха ми всичко що свети отзад на колата, включително задният номер и чистачките. Карам "Венто" 1997год.....е сега стои пред блока но ще си го карам като го оправя. Намерил съм си всичките електрически подробности, но естествено от моргата и са от модели произведени преди 95 год. и има разлики в щепселите....
някой може ли да ме посъветва от къде да си намеря схема на осветлението - електроинсталацията. Колата е с двигател 1Z, ако това изобщо има някакво значение.

- Alex_ace
- Автомобил: Golf 4 1.6
- Двигател: AKL
Re: Венто Електроинсталация
Ето колега - схемата на външното осветление на твоята кола :)
- Alex_ace
Това е за твоята . За по-старите съшо ги има в Autodata :)
- PARAPONERA
- Автомобил:
- Двигател:
Алекс, благодаря ти много. Копнах си схемата и се надявам да ми бъде полезна. Като приключа с всички ядове ще разкажа как се развили нещата,лошото ,е че ще трябва да сменям и регистрацията. Там ще отидат сигурно още едни 70-80 лв.
- Alex_ace
Успех с ремонта и с "акулите" в КАТ . Дано се оправис с схемата - дръпни си и AUTODATA 3.38 от Zamunda.net - много неща има и с обясненията :) .Поздрави
- PARAPONERA
- Автомобил:
- Двигател:
Алекс, отново искам да ти благодаря за схемата. Определено ми беше полезна.Успях да оправя сам всички кабели и щепсели....всичко вече свети и мига както си трябва. В КАТ се оправих без проблем, но съм 78 лв.назад само от държавните такси, отделно 100 лв. за всички части отзад и то втора употреба, Цените в магазините не искам просто да ги коментирам.......
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”