Втулки на скорсотни щанги
Здравейте колеги!Рових с търсачката но нищо не открих,интересува ме продават ли се някъде такива PVC втулки.Фотоапарата в момента ми го няма и нямам възможност да ви покажа какво е точно.Представляват една щангичка около 20см. в двата края с пластмасови втулки,и още една пластамасова втулка около 6-7см.От къде мога да си закупя такива и приблизетлна цена ако знаете.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.
Продават се ,цената на дългата щанга е 10-12лв,продават се и комплекти-гумички,тампони и др. по 14лв.
- tatenceto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Втулки на скорсотни щанги
виждал съм подобен комплект но само гумичките без щангата за 9лв. знам че е взимано от люлин но от къде точно не ми казаха.дано някой може да помогне от тамzmeev_2 написа:Здравейте колеги!Рових с търсачката но нищо не открих,интересува ме продават ли се някъде такива PVC втулки.Фотоапарата в момента ми го няма и нямам възможност да ви покажа какво е точно.Представляват една щангичка около 20см. в двата края с пластмасови втулки,и още една пластамасова втулка около 6-7см.От къде мога да си закупя такива и приблизетлна цена ако знаете.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.
Започвам от самото начало.Днес сутринта решавам да отида до едно място,паля и изчаквам малко да загрее,след загряването включвам на 1ва и нещо се строши лоста започна да си играе.1,2,3,4,5 влизат но задна някъде се губи.Отварям капака и гледам тази дългата щанга в единия край пласмасата е счупена.Ходих и ги купих смених ги след което пробвам и пак няма задна.Каква е причината???
Какво точно смени ,защото ако си пипал лоста който идва от скоростния лост после трябва нагласяне.
- tatenceto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
според мен ти е нужно едно реглажче защото надали щангите се продават на нужния реглаж а с времето има износване на всичко и след поставяне на нов детаил според мен е нужна корекция на щангите.zmeev_2 написа:ами смених само тези две работи описани по горе.Но на тази щанга идваща от скоростния лост има едно като мини тампон или маншон незнам как да го обясня.Него го бутах малко.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
И аз навремето сменях тези щангички, защото като си свалях кутията да си сменя съединителя се счупиха щипките от старост.
С новите се оказа, че ми се измести първа, а задна нямаше никакъв шанс да я вкарам
Добре, че в гаража тогава имах канал (то аз заради този Голф го бях наел гаража, де!)
Отдолу, на лоста, дето върви под купето има една скобичка, която държи лостова система, качваща се нагоре към тези щангички.
Не знам дали това е начина, но аз от там ги центровах. Врътва се, обаче, по много малко. Ако решиш от там, не забравяй в началото да маркираш точното им положение, за да се ориентираш после.
С новите се оказа, че ми се измести първа, а задна нямаше никакъв шанс да я вкарам

Добре, че в гаража тогава имах канал (то аз заради този Голф го бях наел гаража, де!)
Отдолу, на лоста, дето върви под купето има една скобичка, която държи лостова система, качваща се нагоре към тези щангички.
Не знам дали това е начина, но аз от там ги центровах. Врътва се, обаче, по много малко. Ако решиш от там, не забравяй в началото да маркираш точното им положение, за да се ориентираш после.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”