От какво може да бъде това. На газ не го прави, това нещо колата е моноинжекция.
EDIT: Може ли нещо там дюзи да са се задръстили.
Danny boy написа:може,може и водица в резервоаро от конденза.
за първото 1 добавка за почистване на инжекциони на 20л бензин,за второто 100мл етилов алкохол на 10л бензин
как така разглоби карбуратора като колата е моноинжекионfeniksgod написа:Danny boy написа:може,може и водица в резервоаро от конденза.
за първото 1 добавка за почистване на инжекциони на 20л бензин,за второто 100мл етилов алкохол на 10л бензин
Значи разглобих карбуратора но не видях никакви дюзи или инжекторикъде се намират тези неща, да не би само при GTI-та и пълната инжекция да има тези неща
P.S Не ми се вярва да е от водица в резервоара
Biotest написа:feniksgod аз имах точно такъв проблем: при мен се оказа че е задръстена мрежичката преди помпата (или тя е точно на помпата) или филтърче или там как се казва...изчисти го майстора и колата се оправи.Обяснението беше че като се кара само на gas се затлачва това нещо и трябва повечко на бензин
за да може да има цирколация !!! Поздрави
magiosnik^ написа:как е горивния филтър смени го
reactiven написа:Значи разглобих карбуратора но не видях никакви дюзи или инжекторикъде се намират тези неща, да не би само при GTI-та и пълната инжекция да има тези неща
P.S Не ми се вярва да е от водица в резервоара
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 76 госта