Проблема е следният след като покарам колата 5 - 6 километра предните спирачки блокират смисъл спирачният апарат не се връща и притиска диска дакажем колата като е под наклон нетръгва губи всякаква инерция кофти с 2 думи... знам че причините може да са много, аз мисля да самажа малко спирачният апарат данеби нещо да е клеясъл и като се понагре малко да зацепва и да неиска да връща страното е че първите няколко километра колата няма никакви проблеми и спирачният апарат си работи съвсем нормално рядко се случва при първото натискане на спирачките педала малко да пропадне по-вече ...
ако мислите че моита идея със смазването на спирачният апарат ще помогне с какво бихте ме посъветвали да го смажа ...

Спирачки - проблем !?
- spectrum
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Значи искамисе да отхвърля помпата защото отначало си работи и изведнъж да спира след 7 - 8 километра малко ми е странно, маркучетата съм ги сменял преди 2 години /не че неможе да са ментета/ пак поради подобен проблем тогава ми промиваха цялата спирачна система защото предишният собственик /италианец/ никога небеше сменял спирачна течност, склонен съм да мисля че е от самият спирачен апарат ...
- stancorotax
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”