Проблем при палене след смяна на бензинова помпа
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем при палене след смяна на бензинова помпа
Проблема е че след като смених бензиновата помпа(взех някаква италианска за 12олв с гаранция),когато бензиномера ми показва в началото на червения сектор като запаля запалва и след 5 сек гасне.Дори и да подавам газ пак гасне.Когато има повече бензин този проблем изчезва.Ниякои може ли да ми помогне? На какво се дължи това? колата ми е голф 3гт 1.8абс мотор.
- LUDsAUDI
- Автомобил:
- Двигател:
Колега , имах сходен на твоя проблем след смяна на бензинова помпа. Оказа се че бензиномера ми лъже с около 7-8л и дефакто на последната(от ляво на дясно) червена чертичка вече няма никой в резервоара. Проблема го реших като държа колата поне на първа бяла черта и нямам никакви проблеми от тогава , но е изнервящо. Ходих по разни жичкаджии казват че всичко е ОК проблемът идвал от сондата. Ако може някой колега да изкаже мнение подлежи ли на ремонт ли , на регулиане ли и аз не знам за да ми показва вярно. Колата е 3-ка АБС 

- chakarov_force
- Автомобил:
- Двигател:
- дзвера
- Автомобил: ford escape
- Двигател:
LUDsAUDI написа:Колега , имах сходен на твоя проблем след смяна на бензинова помпа. Оказа се че бензиномера ми лъже с около 7-8л и дефакто на последната(от ляво на дясно) червена чертичка вече няма никой в резервоара. Проблема го реших като държа колата поне на първа бяла черта и нямам никакви проблеми от тогава , но е изнервящо. Ходих по разни жичкаджии казват че всичко е ОК проблемът идвал от сондата. Ако може някой колега да изкаже мнение подлежи ли на ремонт ли , на регулиане ли и аз не знам за да ми показва вярно. Колата е 3-ка АБС
и азго имам тоя проблем смених помпа и беше в средата(стрелката на бензиномера) взимам колатаи показва почти чертичка след половината

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”