Golf 3 -Astra 1.6 написа: Направо я намразих вече тази марка VW. Сериозно се замислям да я продам тази машина и никога, ама никога повече да не се качвам на VW. Колата е Голф 3 Комби, 1.8 АБС мотор 90кс.
musura написа:
Колега, вземи най-накрая я продай тази кола, изтрий си акунта от форума, че и ние да мирясаме. Откакто съм в този форум многократно съм чел мненията ти относно колко е фалшиф Голфа и как Астрата е върха. Лично мен малко ме дразниш с постоянните си хули към любимата марка.?
musura написа:Нали ти беше онзи дето е в чужбина и си носи масло от БГ? Кога за последно си бил в квалифициран сервиз с автомобила си? Или разчиташ на това "да ръгаш" скоростите, пък колата да върви?
Golf 3 -Astra 1.6 написа:и когато трьгна да слагам 5та ми вкарва трета.
Syncro написа:Със сигурност не е синхронизатор,фиксатор или нещо от сорта.Един ден имах същия проблем - спрях колата размърдах скоростите откъм двигателя (там едно такова стърчащо) и нещата се оправиха.Просто трябва да се понагласи лостовата система.Това определено не е проблем заради който да си продадеш колата
![]()
madmen написа:Сори за оффтопика.
Голф 3 комби 90 к.с. първо не е кола за ръчкане, а кола за хора които превозват нещо обемисто!
madmen написа:Само за парите, които си дал за ремонт по твоите думи, можеше да си купиш едиа кафемелачка, например Астра 1.4и.... и да си я "ръчкаш" колкото искаш!
madmen написа:п.с. За 2500 лв незнам какво би трябвало да си сменил, но дори и купе да си сменял пак ми се струват много!!
Такъв Голф, ако е 97 година НЯМА как да струва 6700, освен ако не го купуваш от Дет Маг. gruebelmadmen написа:п.с.2 ... такъв голф струва 6700, ако е края на 97ма година!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 118 госта