madmen написа:Сори за оффтопика.
Голф 3 комби 90 к.с. първо не е кола за ръчкане, а кола за хора които превозват нещо обемисто!
Зависи, кой какво разбира под рьчкане? Ако за теб рьчкане е да вземеш старта на някого, за мен рьчкане е да мина за 10 часа 1200-1400 км с почивките и да имам сили да изпия две бири без да заспа на масата. А обемистото нещо при мен са две малки деца и жена ми + багаж, достатьчно обемисто, нали?
madmen написа:Само за парите, които си дал за ремонт по твоите думи, можеше да си купиш едиа кафемелачка, например Астра 1.4и.... и да си я "ръчкаш" колкото искаш!
Астра си имам и когато не ми се налага да возя нещо обемисто си я карам с голям кеф. Тя е почти на същите километри като Голфа, като 80 000 там са си лично мой. Никога, ама никога не ме е оставила на пътя. Всичко, което съм правил по нея е ремъци, филтри и веднъж водна помпа -32Е, но дори и за помпата ми "каза" седмица предварително, така че за кафемелачката, ши извиняваш.
madmen написа:п.с. За 2500 лв незнам какво би трябвало да си сменил, но дори и купе да си сменял пак ми се струват много!!
Ами от тези пари извади 500 лв за гуми, 300 за аларма и 300 за музика и смятай. Първо да те питам, знаеш ли, колко струва един заден амортисъор за тва читаво комби? А знаеш ли, колко струва да ти сменят в немски сервиз бензинова помпа? А АБС датчик? А...да изреждам ли?
madmen написа:п.с.2 ... такъв голф струва 6700, ако е края на 97ма година!
Такъв Голф, ако е 97 година НЯМА как да струва 6700, освен ако не го купуваш от Дет Маг. gruebel