Не мога да разбера степените на чистачките, по точно горе на джойстика е нарисувано като скорост, долу бутона RESET не знам точно за какво се използва. Моля някой да ми обясни кое за какво е...?

Ицку® написа:Reset е за борд компютъра(MFA).Отстани на лостчето има два бутона и от там сменяш показанията на дисплея, съответно външна температура, разход, час и т.н .Като го вдигнеш степен на горе включваш предните чистачки и като го натиснеш към волата пръска водата.Задната се включва като бутнеш лостчето към таблото и съответно пръска вода като я натиснеш още веднъж назад.Пробвай ги да ги разучиш.
Vladko написа:Има и 97г с борд компютър.В края на крайщата това е просто борд компютър не е космическа технология какво ви учудва незнам.
kipi написа:Vladko написа:Има и 97г с борд компютър.В края на крайщата това е просто борд компютър не е космическа технология какво ви учудва незнам.
Бе то и GPS навигация съществува от 15 години ама да си виждал Голф 2 или 3 с такава?
Не съм виждала Голф 4 преди 2000 с борд комп. Ако някой притежава такъв, вкл. и колегата който постна темата, моля да вдигне ръка!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 75 госта