Не мога да разбера степените на чистачките, по точно горе на джойстика е нарисувано като скорост, долу бутона RESET не знам точно за какво се използва. Моля някой да ми обясни кое за какво е...?
Въпрос относно чистачките на GOLF 4
- Petkovski
- Автомобил: Vw Golf 4
- Двигател: AKL
- Контакти:
Въпрос относно чистачките на GOLF 4
Привет, колеги от една седмица съм собственик на VW Golf 4
1.6SR 1998г.
Не мога да разбера степените на чистачките, по точно горе на джойстика е нарисувано като скорост, долу бутона RESET не знам точно за какво се използва. Моля някой да ми обясни кое за какво е...?
- Ицку®
- Автомобил: 2xTouran TDI
- Двигател: CAYC 2014 и CFHF 2015
Reset е за борд компютъра(MFA).Отстани на лостчето има два бутона и от там сменяш показанията на дисплея, съответно външна температура, разход, час и т.н .Като го вдигнеш степен на горе включваш предните чистачки и като го натиснеш към волата пръска водата.Задната се включва като бутнеш лостчето към таблото и съответно пръска вода като я натиснеш още веднъж назад.Пробвай ги да ги разучиш.
Ицку® написа:Reset е за борд компютъра(MFA).Отстани на лостчето има два бутона и от там сменяш показанията на дисплея, съответно външна температура, разход, час и т.н .Като го вдигнеш степен на горе включваш предните чистачки и като го натиснеш към волата пръска водата.Задната се включва като бутнеш лостчето към таблото и съответно пръска вода като я натиснеш още веднъж назад.Пробвай ги да ги разучиш.
98ма с борд комп!? айде бе!?
Vladko написа:Има и 97г с борд компютър.В края на крайщата това е просто борд компютър не е космическа технология какво ви учудва незнам.
Бе то и GPS навигация съществува от 15 години ама да си виждал Голф 2 или 3 с такава?
Не съм виждала Голф 4 преди 2000 с борд комп. Ако някой притежава такъв, вкл. и колегата който постна темата, моля да вдигне ръка!
- junakov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kipi написа:Vladko написа:Има и 97г с борд компютър.В края на крайщата това е просто борд компютър не е космическа технология какво ви учудва незнам.
Бе то и GPS навигация съществува от 15 години ама да си виждал Голф 2 или 3 с такава?
Не съм виждала Голф 4 преди 2000 с борд комп. Ако някой притежава такъв, вкл. и колегата който постна темата, моля да вдигне ръка!
всичко е екстра колега ако си платиш ще го имаш когато си поръчваш колата ( ако не е стандартна екстра де ) и аз имам моита 1999 г г4
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”