Голф 4 - ремонт на двигател
- security_g
- Автомобил:
- Двигател:
Голф 4 - ремонт на двигател
колеги накои може ли да ме орентира колко струват биелни и основни лагети и биели за голф 4 1.4 16v AHW !!!!!!!!! благодаря предварително!!!
- security_g
- Автомобил:
- Двигател:
колеги много карък ме гони с тая кола!!!!!!!! направо ми се реве!!!!! след 3 смяна на маслото всичко си показва!!!!!!! никога повече от италия!!!!! аз вече ги намерих частите!!!! биели комплект 1200 лв биелни лагери 47- лв основни лагери 54 лв и гарнетура за главата 56 лв колянов вал 350 лв!!!!!!!!
в събота трябва да и чуя вече гласчето!!!! дейба и щайгите!!! 

- chinadracon
- Автомобил: VW Golf MK4
- Двигател: AKL 1999
- Контакти:
security_g написа:колеги много карък ме гони с тая кола!!!!!!!! направо ми се реве!!!!! след 3 смяна на маслото всичко си показва!!!!!!! никога повече от италия!!!!! аз вече ги намерих частите!!!! биели комплект 1200 лв биелни лагери 47- лв основни лагери 54 лв и гарнетура за главата 56 лв колянов вал 350 лв!!!!!!!!в събота трябва да и чуя вече гласчето!!!! дейба и щайгите!!!
Защо бе, колега, моя е също италиански и освен ядове с дросел-клапата /което си е общ проблем явно като слушам за 4ките/, друго да чукам на дърво, не се е случило. Айде дано да мине ремонта и вече само да й се кефиш на колата!

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
chinadracon написа:security_g написа:колеги много карък ме гони с тая кола!!!!!!!! направо ми се реве!!!!! след 3 смяна на маслото всичко си показва!!!!!!! никога повече от италия!!!!! аз вече ги намерих частите!!!! биели комплект 1200 лв биелни лагери 47- лв основни лагери 54 лв и гарнетура за главата 56 лв колянов вал 350 лв!!!!!!!!в събота трябва да и чуя вече гласчето!!!! дейба и щайгите!!!
Защо бе, колега, моя е също италиански и освен ядове с дросел-клапата /което си е общ проблем явно като слушам за 4ките/, друго да чукам на дърво, не се е случило. Айде дано да мине ремонта и вече само да й се кефиш на колата!
ти си съвсем друга бира...1.6 8 клапана е май железен...
- security_g
- Автомобил:
- Двигател:
- security_g
- Автомобил:
- Двигател:
chinadracon написа:security_g написа:колеги много карък ме гони с тая кола!!!!!!!! направо ми се реве!!!!! след 3 смяна на маслото всичко си показва!!!!!!! никога повече от италия!!!!! аз вече ги намерих частите!!!! биели комплект 1200 лв биелни лагери 47- лв основни лагери 54 лв и гарнетура за главата 56 лв колянов вал 350 лв!!!!!!!!в събота трябва да и чуя вече гласчето!!!! дейба и щайгите!!!
ми колега пожелавам ти и за напред да нямаш проблеми с голфа!!! Просто казвам че аз и няколко мои приятели имаме голфчета от италия и ни изпраскаха двигателите--- просто може да ни е бил късмета такъв!!!
security_g написа:колеги много карък ме гони с тая кола!!!!!!!! направо ми се реве!!!!! след 3 смяна на маслото всичко си показва!!!!!!! никога повече от италия!!!!! аз вече ги намерих частите!!!! биели комплект 1200 лв биелни лагери 47- лв основни лагери 54 лв и гарнетура за главата 56 лв колянов вал 350 лв!!!!!!!!в събота трябва да и чуя вече гласчето!!!! дейба и щайгите!!!
Нема нищо аз досега само бмв-та съм карал и само ядове.Сега с голфа съм се кротнал само карам една седмицанищо не се е чупило

- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
so.sec написа:Абе хора.... квото и да си говорим истината за колите от Италия е публична тайна...
Нокой не е застрахован разбира се, но да чукам на дърво за това дадох повечко пари и си я взех от германия. Принципа - "не съм толкова богат че да си позволявам евтиното"...!
Какво за колите от Италия - всичките ни коли са били от Италия - проблеми никакви.
Всеки ден се сблъсквам със всякакви коли - от Италия, Австрия, Германия, , Холандия, Швейцария и т.н.
Както има читави коли от Германия, така има и много скапани, същото е за колите от всички държави.
ВСИЧКО Е ДО КЪСМЕТ и гледане на определени неща при покупка, но най-вече късмет - независимо от къде е колата.
- security_g
- Автомобил:
- Двигател:
°niksi° написа:Както има читави коли от Германия, така има и много скапани, същото е за колите от всички държави.
Несъмнено.... само че говорим за шансове... нали си съгласен, че шанса да намериш левче на улицата е доста по-голям от това да спечелиш от тотото?
Шанса да ти се падне въпреки гледането и подбора скапана кола от Италия е с пъти по голям от този, да ти се падне скапана от Германия. Това е всеизвестен факт и да го оспорваш е глупаво! Нито аз нито ти ще открием топлата вода... пазара го е показал и всички го знаем. А че има читави коли от италия и скапани от германия - кой твърди обратното? Въпрос на съотношение и мащаби!
Не приемай това като лична обида... мога само да се радвам за теб, че си попадал на читави коли... но както става ясно и от тази тема - не всеки е като теб. И докато храта, които пропищяват от италиански коли са с пъти повече от тези които се оплакват от лош късмет с немски (което от както се помня е така) е ненужен и абсурден спора, който се опитваш да водиш.
Причините за този факт също са всеизвестни - разликата в пътищата в германия и италия, начина по който се поддържат колите в германия и тези в италия... сериозността на техническите прегледи и изисквания... манталитета на германеца и на италианеца.... нужно ли е да изброявам още? Ако щеш и стандарта на живот се отразява на поддръжката на автомобилите! Уверявам те, че ако си вземеш кола от Норвегия, шанса да е скапана е още по-малък и от Германия... А че има Бай Ганьовци в Германия и перфекционисти в Италия никой не оспорва, но отново - въпрос на съотношение и мащаби

Ако нещата бяха равностойни, никой нямаше да се ръси повече мангизи за коли от Германия, като може да си вземе със същата доза късмет читава от италия на много по-ниска цена!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”