прецака се бубината за запалването
- hdjfmr
- Автомобил:
- Двигател:
прецака се бубината за запалването
Опитвам се да запаля и става трудно но запали след 200 метра ми изгасна и отварям капака опитвам се отново да запаля и запалих и когато погледнах какво да видя от високоволтовата бубина излизаха яко искри и като се опитам да я изфорсирам започва да прексва и ми гасне с една дума си е заминала . Каква може да е цената на тази джаджа .Благодаря
Здр. колега наскоро смених бобина,тя върви комплект с комутатор,така знам че се води две в едно.чисто нова върви от 100 до 150лв,зависи от бобината,та така аз смених мойта без да има нужда,заради много компетентни майстори,проблема се оказа съвсем друг,колата ми гаснеше по време на движение но не беше от бобината,а от релето на бензиновата помпа,така че ако имаш интерес мога да ти я продам за 50лв. Бобината е италианска и си работи идеално.
- Ясер
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
radotom написа:Малко се съмнявам да е италианска, защото китайските ментета са по 120-130 лева, но може и толкова да е
Колега, вземай! 50 лв е добра цена!
И хвала на такива колеги, дето не се опитват да си избиват разхода тройно на гърба на закъсали!!!
Определено тая бобина работи точно като за 50лв (че и те са и били много)
Като изгасна колата и после не 2-3 ами 20 минути не може да запали. В последствие бобината не можеш и с пръст да я докоснеш...беше идеална за пържене на яйца. Telefunken 2-ра употреба.
Това му е кофтито на втора ръка ел. елементи - не знаеш кога ще те изоставят. От друга страна сменял съм с нов пакет комутатор и бобина и след около година момчето пак имаше същия проблем

-
- Автомобил:
- Двигател:
МоЙта история:
Голфо ме изостави посред път.Разбрах,че нямам искрЪ.Един приятел ме дотегли до Плд (благодарско Ачо!!!).
Пробвах 3 стари бобини Телефункен.
С двете не запали ич,с третата прекъсваше.
Решението:Нова бобина със съмнителен произход,марка Мобилетрон на едрова цена около 60 лева,не зная колко е на дребно.
Продължение:Работи добре вече 6 месеца.
Чакам я да ме остави някъде на пътя.
Сигурно доставната цена е 15-20 лева,но нали не е луд този,който нагъва баницата...
Голфо ме изостави посред път.Разбрах,че нямам искрЪ.Един приятел ме дотегли до Плд (благодарско Ачо!!!).
Пробвах 3 стари бобини Телефункен.
С двете не запали ич,с третата прекъсваше.
Решението:Нова бобина със съмнителен произход,марка Мобилетрон на едрова цена около 60 лева,не зная колко е на дребно.
Продължение:Работи добре вече 6 месеца.
Чакам я да ме остави някъде на пътя.
Сигурно доставната цена е 15-20 лева,но нали не е луд този,който нагъва баницата...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”