парно г3 проблем
-
- Автомобил:
- Двигател:
парно г3 проблем
Знам че има много исписано по темата за спукано радиаторче. Въпросът ми е ако се завърти парното на студено ще се запотва ли пак прозореца както когато е на топло. И дали е възмойно да се запуши теча с присадки. КОи са по добри течните или на стружки.Колата е голф 3 без климатик.прозореца се запотва даже се окъдява като от пушек,но на вкус не е сладко и мирише на изгоряло. Помогнете ми. дали със сигурност е от радиатора и ще може ли да се запуши с stop leak или нещо друго
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
питам дали някой е слагал такова или знае нещо за тях. Струва ли си да рискувам с такова или да тарся друго радиаторче.Някой да знае из форума някъде дали има снимки за това как се разглобява голф 3 за двойка има . Притеснява ме свалянето на волана с air bag е .Не знам това отгоре капачка ли е на волана дали е на щипки или на болтове гледам че има два отдолу.
- ifidik
- Автомобил: Corrado TDI 4x4
- Двигател:
- Контакти:
с двете болчета отзад на волана се сваля еарбека(шестограми),откачаш жълтата букса и другото е като обикновен волан.свалянето на таблото е почти идентично като на двойката.проблема е ,че има греда под таблото,която много пречи ако не я сваляш.ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ОТКАЧИ АКОМУЛАТОРА ПРЕДИ ДА ПОЧНЕШ И ГО ЗАКАЧИ КАТО СИ ГОТОВ.да не се налага да чистиш грешки за възглавниците и слагай евтино радиаторче смело.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”