проблем със скоростна кутия голф2
пичове абе смених скоростната кутия от 4степена на 5степена и ми включват сега само 1 и задна имали някаква разлика лосчетата които се намират отгоре на скоростите.Ако някои знае каква е причината да помогне, благодаря предварително.
-
PitkataJoe
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, пиши мотора какъв е. Предполагам, че си 1.3, щом си бил с 4 скорости. Аз го направих същото упражнение (1,3 NZ мотор). Ако и при теб е така, проблема е долу, в избирача - зор е докато се намести както трябва,но става. Не е в скоростния лост. Системата на избирача е много проста - ябълка и една скоба на пръта. Някой да ти държи лоста в неутрална като за 3-4 скорост, щанга и проби. Успех.
- ericmax
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ПИТАНКА
Колеги имам Г2 1.3 пълнаинж.,четири ст. кутия. От няколко месеца понякога започва трудно да влиза 3 ск.,а понякога при студен двигател 1 и задна лашват и тогава тръгват.Това не го прави винаги,повечето случаи влизат нормално.Съединителя е сменят преди 30 000 км,с нов комплект-жилото е ново-ПОМОЩ!!!!!
.БЛАГОДАРЯ ВИ
.БЛАГОДАРЯ ВИ-
skoti
boldok написа:ПИЧОВЕ АКО ВАШИЯ ПРОБЛЕМ Е КАТО МОЯ , РЕШЕНИЕТО Е СЛЕДНОТО: ИМА РАЗЛИКА ВЪВ ДЪЛЖИНАТА НА МАЛКОТО ЛОСТЧЕ(пластмасовото) А ТО Е ПО КЪСО ОТ ТОВА НА 4 СТЕПЕНАТА КУТИЯ КОИТО Е ЗА 1 И ЗАДНА ПРЕДАВКА.
Може би имат разлика защото смених моята 4R със 5 степенна 4S и сега ми влиза трудно първа все едно я удрям в стена . Трябва да дам на втора -- първа така един два пъти докато влезе . А 5 влиза като натисна надолу все едно давам на задна и напред . Ти какво и настройва на твоята ...
ПП и аз съм със 1600 ез мотора .
- ericmax
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Смених съединител,но не включва 4-та, а вчера даже ми отказа задната.Да хокам ли майстора
Дали мога да пооправя нещата??
Дали мога да пооправя нещата??
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”