Неработещи ленти на задното стъкло????
Неработещи ленти на задното стъкло????
За пръв път днес ми се наложи да си включа лентичките на задното стъкло които го загряват и изчистват когато е запотено и ми се изчистиха два много малки участъка от цялото стъкло а карах около 1 час и все така си бяха..... Някакви идеи каква му е оправията на тоя досаден проблем че направо съм като сляп когато не работят 

- Ясер
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Bundy написа:Благодаря колега за линка... И все пак щото там говорят за прекъснати нагреватели проблема може ли да е някъде от кабелите зад копчето или щом работят няколко не е от там???
Във вас като имаш на един ключ за осветление 5 крушки за осветление и като ти изгорят 3 какво правиш ???? Ключа ли смеляш или гледаш инсталацията. Естественно , че сменяш крушките и въпроса е решен.
Тук обаче е по-сложно и не можеш да смениш прекъснатите нагреватели.
Това е много често срещан проблем и е в следствие на дълготрайна работа на нагревателите, но има и още една причина. Понеже тези ивици са вид окис по стъклото и са много тънки могат да се протриват и от бърсане на стъклото от вътрешната страна с парцала. Иначе има лесен изход от ситуацията, но не знам дали имаш засраховка на автомобила.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”