кой предавател с дистанционно става за г3 -решен

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
icemenn
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

кой предавател с дистанционно става за г3 -решен

Мнениеот icemenn » Съб 12 апр 2008 22:05

AVTO АЛАРМА 2
АВТОМОБИЛНА АВТОАЛАРМА С УПРАВЛЕНИЕ НА ЦЕНТРАЛНО ЗАКЛЮЧВАНЕ, ЗВУКОВА И СВЕТЛИННА ИНДИКАЦИЯ, АНТИШОК ДАТЧИК, В КОМПЛЕКТ С 2бр ДИСТАНЦИОННИ УПРАВЛЕНИЯ.

AVTO ДИСТАНЦ. 103
ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ ЗА ЦЕНТРАЛНО ЗАКЛЮЧВАНЕ НА АВТОМОБИЛ С 2 ПУЛТА КОМБИНИРАНИ С КЛЮЧ.

AVTO ДИСТАНЦ. OCTO
ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ OCTOPUS ЗА ЦЕНТРАЛНО ЗАКЛЮЧВАНЕ НА АВТОМОБИЛ
http://www.tpetrov.com/
ето има ги в този сайт а линковете не стават директни влизаш АВТОЕЛЕКТРОНИКА>АКЕСЕСУАРИ и ще ги видите
по принцип искам само да си отключвам и заключвам с дистанционн,но разликата е 10 лв може и аларама.та въпроса е коя от тези ще пасне и кой няма да пасне.защото сам ще си го монтирам...

Последна промяна от icemenn на Вто 15 апр 2008 22:37, променено общо 3 пъти.

emo-gar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emo-gar » Съб 12 апр 2008 22:52

:lupe

Потребителски аватар
Rijo
Автомобил: BMW e39
Двигател: M54B22

Мнениеот Rijo » Нед 13 апр 2008 5:59

Оправи линковете, че нищо не отварям.

Потребителски аватар
Ясер
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ясер » Нед 13 апр 2008 16:14

И най-простата аларма, която има управление за централно ще ти свърши работа.

Въпроса е дали имаш оригинални ел. стъкла и дали желаеш да се вдигат про включване на алармата. Ако ДА, то трябва да си купиш малко по-хубава аларма.

Успех

Потребителски аватар
icemenn
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icemenn » Нед 13 апр 2008 16:17

ел.стъкла нямам.но имам ел.люк дали той ще се затваря :?:

Потребителски аватар
Ясер
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ясер » Нед 13 апр 2008 16:29

Ами можеш да направиш следния експеримент. Впрочем моя голф няма ел.стъкла, но има ел. люк, който се затваря.
Та.....излизаш от колата, като предварително си отворил люка без значение дали е нагоре или е назад. Вкарваш ключа в ключалката на вратата и заключваш, НО продължаваш да държиш ключа - няма да го пускаш да си отиде сам в нулевото положение при което се вади. Та...ако шибидаха ти тръгне да се прибира, значи и алармата ще го прибира , стига да има функция да управлява "комфорт" на колата.

Това е.

Успех

Потребителски аватар
icemenn
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icemenn » Нед 13 апр 2008 16:35

да с ключалката се заключва но с алармата или оная джажа с дистанционното незнам какво ще стане :roll:

Потребителски аватар
Ясер
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ясер » Нед 13 апр 2008 17:11

Ами трябва да им обясниш, че държиш да полваш екстрата като включиш алармата и да се прибере.

Ако питаш обаче мен лятото е много готино да си оставяш шибидаха малко отворен, за да не се прегрява колата вътре и като влезнеш да се задушаваш. Ако имаше стъкла съм "ЗА"
Ама за един шибидах :roll:

Потребителски аватар
junakov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот junakov » Пон 14 апр 2008 16:07

Ясер написа:Ами трябва да им обясниш, че държиш да полваш екстрата като включиш алармата и да се прибере.

Ако питаш обаче мен лятото е много готино да си оставяш шибидаха малко отворен, за да не се прегрява колата вътре и като влезнеш да се задушаваш. Ако имаше стъкла съм "ЗА"
Ама за един шибидах :roll:

ако алармата подържа така наречената функция дълго заключване я активараш след като е монтирана алармата на колата и си ок всичко се затваря стъкала люк (разбира се ако се затварят с ключа както е при теб ) успех !

Потребителски аватар
icemenn
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icemenn » Вто 15 апр 2008 15:38

момчета купих си но не е аларма,а само дистанционно за централното.и имам проблем със свързването на някои работи.някой може ли да ми помогне.значи вързах + за червеното на ключалката и - пак там.но тази жица за мигачите незнам как да я свържа намерих двата кабела на двата мигача.като сържа двата ми гача и този кабел който излиза от пулта тогава като дам мигача светят и двата(защото са свързани на едно)мислих си дали може да се направи с два диода тази работа.а и кабелите за централното и тях не съм свързал.след малко ще снимам упътването на пулта.

Потребителски аватар
egoist_ok
Автомобил: Golf 4 TDI 4 motion
Двигател: ARL 2002

Мнениеот egoist_ok » Вто 15 апр 2008 17:48

[quote="icemenn"]момчета купих си но не е аларма,а само дистанционно за централното.и имам проблем със свързването на някои работи.някой може ли да ми помогне.значи вързах + за червеното на ключалката и - пак там.но тази жица за мигачите незнам как да я свържа намерих двата кабела на двата мигача.като сържа двата ми гача и този кабел който излиза от пулта тогава като дам мигача светят и двата(защото са свързани на едно)мислих си дали може да се направи с два диода тази работа.а и кабелите за централното и тях не съм свързал.след малко ще снимам упътването на пулта.

От вратата шофйорската има две букси по-голяма и по-малка, а именно тя ти трябва /по-малката/ има на нея зелен кабел-отключване и сив кабел-заключване - управлява се с + . А за мигачите се прави с диоди както си мислеше.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”