Изтече ми маслото хелп!!!
Изтече ми маслото хелп!!!
Дадох на едно момче да направи едно кръкче с мойта голф 3.Кога да дойде нема го никав.Отивам по натам и гледам вика стана нещо с колата долу маслото изтекло,иначе колата си пали и като давам на скорост не тръгва отчита обороти и километри.Съединителя го смених на нова година едва ли ще има нещо общо,ако някой има идеи нека да сподели предварително благодаря.
-
- Автомобил:
- Двигател:
dakela написа:включва си нормално на скорости сички,ама не тръгва на никоя.Някъде от малко зад двигателя течше.
Диференциала....
Или там някоя от полуоските се е измъкнала от шлиците (как ли ша стане туй?),ама трябва майстор да ти я види.
Последна промяна от andro_ на Сря 30 апр 2008 20:54, променено общо 1 път.
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
andro_ написа:dakela написа:включва си нормално на скорости сички,ама не тръгва на никоя.Някъде от малко зад двигателя течше.
Диференциала....
Или там някоя от полуоските се е измъкнала от шлиците (как ли ша стане туй?),ама трябва майстор да ти я види.
става....става...стари карета...въртене на обратен...задна-първа...и хопа...чуда се обаче от де туй масло...
точно отзад е дифа и скоростите...ако е почупил дифа и да е изтекло маслото на скоростите...еба ли го...

- MaRtiNsKi
- Автомобил: GOLF V
- Двигател: TDI
Значи това дето мислиш , може да не е масло , а грес от карета ( външно - вътрешно )
Аз преди 1 месец при обратен ляв чупя ( ментак ) вътрешно каре , от там изкарва полуоска , оттам къса маншон на външно каре и така се вкарах в ебаси филма
. Затова може или да е масло от скоростната (ако е вътрешно каре) , ако не може и да е втечнена грес ( от триенете ). Затова откарай я на майстор да ти я види 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”