голям разход на бензин
-
- Автомобил:
- Двигател:
голям разход на бензин
колата ми е голф 1.8 абс двигател игори много около 13 на сто бензин това нормално ли е.Казват ми че трябва да гори най много 10 - 11.Изван градско си гори нормално 6-6,5.Не я юркам карам си е нормално.наскоро сменях бензиновата помпа но не вярвам да е от нея и със старата си гореше много. Помогнете ми не знам какво става с тази кола замислям се сериозно за газ.
- jeko01
- Автомобил: pasat B5
- Двигател: AFN 1.9 TDI
ok
здр. колега! аз имах проблем с горенето, но моя проблем се оказа от тампона койтое между моноиджикциона и колкторните траби! виж дане е скъсан.
Re: голям разход на бензин
smilianovabs написа:колата ми е голф 1.8 абс двигател игори много около 13 на сто бензин това нормално ли е.Казват ми че трябва да гори най много 10 - 11.Изван градско си гори нормално 6-6,5.Не я юркам карам си е нормално.наскоро сменях бензиновата помпа но не вярвам да е от нея и със старата си гореше много. Помогнете ми не знам какво става с тази кола замислям се сериозно за газ.
Моя е 1.8 турбо и си го посръчквам постоянно. 13-14 таван.
Иначе на нормално каране 11-12
Ти си прави сметката.
- webdude
- Автомобил: Ford Mondeo MK3
- Двигател:
kika2006 написа:Моят е Гти 2е и разходът докато позагрее(което не е повече от 80гр.)е 16на 100 градско,после ПАДА на 13 така че ..........ЩАСТЛИВЕЦ си
Тва не е нормално колега ...
От колегите от форума знам, че 2е трябва да харчи същото като 1,8 ми (че даже и по малко извънграда) ... Ако са ме излъгали и аз лъжа теб
Re: голям разход на бензин
smilianovabs написа:колата ми е голф 1.8 абс двигател игори много около 13 на сто бензин това нормално ли е.Казват ми че трябва да гори най много 10 - 11.Изван градско си гори нормално 6-6,5.Не я юркам карам си е нормално.наскоро сменях бензиновата помпа но не вярвам да е от нея и със старата си гореше много. Помогнете ми не знам какво става с тази кола замислям се сериозно за газ.
Колега като гледам че си от Гоце Делчев, и като се има предвид че не е от най-големите градове в България може да се окаже, че проблема ти е там

- mitakathvp
- Автомобил:
- Двигател:
- tonyno_gti
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”