голф-3 антифриза намалява
голф-3 антифриза намалява
голф-3 1.6 забелязах ,че трипътника / много пътник /на термостата ,който се намира под делкото е омазнен с антифриз.Гумените връзки са здрави. Между трипътника и цилиндровата глава ,в която е захванат има ли гарнитура ? Има болт и около него просълзява. Моля за съвет !
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
katri71 написа:може да се намаже и със силикон
По-добре е да се огледа за спуквания,ако няма...може да се смени само О-пръстена(често се втвърдява от температурата и спира да уплътнява),защото пластмасата на новите трипътници занчително отстъпва по топлоустойчивост на оригиналния.....пукат се пак след 1-2 години(а може и по-рано)..
- CyBeR SoUnD
- Автомобил:
- Двигател:
- edisonov
- Автомобил: VW Golf 8 Variant
- Двигател: 2025
Моя тройник се беше спукал отдолу и сълзеше само на загрял двигател при повече налягане. Като е студен не течеше. И аз си мислех, че е от уплътненията, но не бяха те. Купих си нов уж оригинален немски от Авто+ за 21лв и понеже нямам условия тук да си го сменя сам дадох и 15-кинта за смяна и сега е ОК.
П.П Само неразбрах какво общо има термостата в случая. Поне при мен термостата е на съвсем друго място - долу под хидравликата и компресора на климатика, но незнам с какъв точто 1,6 мотор си.
П.П Само неразбрах какво общо има термостата в случая. Поне при мен термостата е на съвсем друго място - долу под хидравликата и компресора на климатика, но незнам с какъв точто 1,6 мотор си.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”