Здравейте колеги търсих из форума тема за горивен филтър на голф 4 но нещо не успях да открия.
Карам Голф 4 1.6i та птането ми е може ли някой да ми каже каде се намира горивният филтър ???
Горивен Филтър Голф 4 (Golf 4)
- iceberg9
- Автомобил: Passat B8 2 TDI 4Motion 240
- Двигател:
.
За смяната мога да кажа 4е най добре е , смяна масло, смяна горивен , въздушен филтър и маслен, наи добре е вси4ко на веднъж, за 20-30 лв икономия можеш да си създадеш много ядове... Аз на 10 хил. км сменям всичко 

- badjo-vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: .
ааааiceberg9 написа:За смяната мога да кажа 4е най добре е , смяна масло, смяна горивен , въздушен филтър и маслен, наи добре е вси4ко на веднъж, за 20-30 лв икономия можеш да си създадеш много ядове... Аз на 10 хил. км сменям всичко

- iceberg9
- Автомобил: Passat B8 2 TDI 4Motion 240
- Двигател:
badjo-vw написа:ааааiceberg9 написа:За смяната мога да кажа 4е най добре е , смяна масло, смяна горивен , въздушен филтър и маслен, наи добре е вси4ко на веднъж, за 20-30 лв икономия можеш да си създадеш много ядове... Аз на 10 хил. км сменям всичкона мен зимата ми замръзна тръбичката на картера и хвърлих маслото та се чуда сега кво да права с тия филтри да ги сменям или да чакам следваща смяна на масло и тогава да ги сменям
колега трябвало е да смениш всичко тогава, ама пък ако предния път си ги сменял, сега може и да почакат, говорим за въздушния и горивния филтър

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
iceberg9 написа:За смяната мога да кажа 4е най добре е , смяна масло, смяна горивен , въздушен филтър и маслен, наи добре е вси4ко на веднъж, за 20-30 лв икономия можеш да си създадеш много ядове... Аз на 10 хил. км сменям всичко
сменяй направо и колата като си почнал...
- SASHOBGBG
- Автомобил: Vw Golf 1.6 SR
- Двигател:
- Контакти:
Абе Пичове днеска си купих горивен филтър на МАХЛЕ иии гледам го аз гледам изглежда странно, дигнах колата на крика легнах аз видях каде е филтъра разка4их скобата която го държеше едвам едвам и тръгнах да разкача маркучите ама те са със спецялни щипки явно...
Помогнете ми кажете как да ги откача ????
Трябва ли спецялен инструмент или нещо друго, защото ако ги дърпам мога да ги счупя а тогава ще си е*е майката.
ПОМОЩ!!!
Помогнете ми кажете как да ги откача ????
Трябва ли спецялен инструмент или нещо друго, защото ако ги дърпам мога да ги счупя а тогава ще си е*е майката.
ПОМОЩ!!!
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”