Съпротивление на вентилатора в купето
Съпротивление на вентилатора в купето
Здравейте,не ми работят 1 и 2 ра скорост на винтелатора в купето.Казаха ми че ми е изгорял някакав термопредпазител и трябва да го сменя.Въпроса ми дали знаете някои да продава Голф 2 или Джета 2 на части.Съпротивлението представлява една планка която е закрепена на самия вентилатор.Обиколих всичко морги за които се сетих но навсякъде го бияха продали.
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здравейте! И аз имам същия проблем (Golf 2 и ми работи само 3-та степен), снощи ходих в сервиз и ми казаха, че трябва нов вентилатор. Предложиха ми за 100 лв. Искам да попитам ако проблема е наистина в тези реостати, как да си сваля сам вентилатора (доколкото знам е някъде под жабката) и къде са точно тези реостати? А как да ги търся, като реостати за парното ли? Предварително ви благодаря, в момента нямам излишни 100 лв. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Вентилаторът се намира вдясно под жабката...развиваш винтовете на пластмасата дето е отдолу под жабката и я махаш. След това има един кожух дето покрива вентилатора..като го махнеш (тряббва да махнеш едно като тапа дето държи кожуха за самия вентилатор) ще го видиш точно най-вдясно до вратата е и на него има една платчица с букса..това е реостата. Откачаш буксата и го сваляш и си ходиш с него по Симеон..аз намерих още в първия магазин, където влезнах. Търсиш реостат за вентилатора на парното.
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
ето и снимки:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=3574
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=3574
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”