mod edit: gr_kanev
Книжка за бордовият компютър..Голф 4
- Vask0
- Автомобил: VW Arteon
- Двигател: CUAA
Книжка за бордовият компютър..Голф 4
Абе хора имам чувството,че като загася колата и да кажем, не я паля 2 часа тогава ми нулира и температурата отвън? Може ли да е така? Знам че като караш и почва да се мени в зависимост от температурата. Може ли някой да изкаже мнение?Веднага ли като запалите да кажем до 2-3 мин ви се настройва реалната температура или трябва да изчакате известно време.Защото знам че зависи дали колата е седяла на сянка или е в гаража, дали слънцето пече в бронята,защото той датчика си е на бронята?Ще съм много благодарен ако изкаже някой мнение
- Vask0
- Автомобил: VW Arteon
- Двигател: CUAA
Аха а ти сменял ли си датчика?Аз разбрах, че много бързо се прецакват?И примерно след колко време ти се променя температурата?Да кажеме е седяла на сянка, и ти показва 26 а навънка е 28 след колко време ще ти го промени на 28?И може ли нещо да е от самите кабели, които сигат до температурния датчик?
- badjo-vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
промяната става до три минути най многоVask0 написа:Аха а ти сменял ли си датчика?Аз разбрах, че много бързо се прецакват?И примерно след колко време ти се променя температурата?Да кажеме е седяла на сянка, и ти показва 26 а навънка е 28 след колко време ще ти го промени на 28?И може ли нещо да е от самите кабели, които сигат до температурния датчик?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”