Aмортесьори Bilstein или Sachs
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Aмортесьори Bilstein или Sachs
Koлеги ще сменям предни амортесьори и се двуомя между тези две марки
Моля ако някой кара с такива да изкаже мнение по въпроса кои са по одачният вариант.Не съм решил и какви точно да бъдат газови или маслени тъка че приемам съвети и в тази насока
За сега съм се спрял на газови SACHS цената която ми казаха е 160лв. парчето малко скъпички идват но се надявам че това е за сметка на по добро качество или пък не...
Колата е Г4 1.9TDI
- Mega
- Автомобил: VW Bora 1.8 - 4Motion
- Двигател: AGN - 125
- Контакти:
Re ...
Колега виждам, че си с Golf IV, един съвет. Вземи си оригинални от Порше. Аз ходих да питам за Bora-та са с 25 лв. по-скъпи от тези по другите магазини! Просто не си заслужава!

- junakov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Aмортесьори Bilstein или Sachs
forski написа:Koлеги ще сменям предни амортесьори и се двуомя между тези две маркиМоля ако някой кара с такива да изкаже мнение по въпроса кои са по одачният вариант.Не съм решил и какви точно да бъдат газови или маслени тъка че приемам съвети и в тази насока
За сега съм се спрял на газови SACHS цената която ми казаха е 160лв. парчето малко скъпички идват но се надявам че това е за сметка на по добро качество или пък не...
![]()
![]()
Колата е Г4 1.9TDI
Фабрично излизат с билдщайн така че си прави извода , аз сим с билдщайн каквито свалих такива сложихмалко по евтини са от сакс , но аз съм доволен вече 1/2 година са ок минал съм към 30 000 км вече с тях И НЕ ЗАБРАВЯЙ КОГАТО СИ ВЗЕМАШ АМОРТИСЙОРИТЕ ВЗЕМИ СИ И ПРАХОУЛОВИТЕЛИ , ТАМПОНИ НА МАКФЕРСОНА , И ШОК ТАМПОНИ ИЛИ ТАКА НАРЕЧЕНИЯ ПЪЛЕН МОНТАЖЕН КОМПЛЕКТ ЗА СМЯНА НА АМОРТИСЙОРИ , ЗА ДА ТИ ВАЖИ ПЪЛНАТА ГАРАНЦИЯ УСПЕХ
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”