Aмортесьори Bilstein или Sachs

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Aмортесьори Bilstein или Sachs

Мнениеот forski » Пет 06 юни 2008 11:21

Koлеги ще сменям предни амортесьори и се двуомя между тези две марки :roll: Моля ако някой кара с такива да изкаже мнение по въпроса кои са по одачният вариант.Не съм решил и какви точно да бъдат газови или маслени тъка че приемам съвети и в тази насока :wink: За сега съм се спрял на газови SACHS цената която ми казаха е 160лв. парчето малко скъпички идват но се надявам че това е за сметка на по добро качество или пък не... :roll: :roll: :roll: Колата е Г4 1.9TDI

Потребителски аватар
Mega
Автомобил: VW Bora 1.8 - 4Motion
Двигател: AGN - 125
Контакти:

Re ...

Мнениеот Mega » Пет 06 юни 2008 11:25

Колега виждам, че си с Golf IV, един съвет. Вземи си оригинални от Порше. Аз ходих да питам за Bora-та са с 25 лв. по-скъпи от тези по другите магазини! Просто не си заслужава!

:idea:

Потребителски аватар
VeilSide
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VeilSide » Пет 06 юни 2008 11:36

каквото вземеш. Sachs са малко по-скъпи карал съм и с двете марки. Мога да кажа само хубави неща. Въпреки че още в началото ми изпусна единия Sachs ама ми го подмениха без проблем и от тогава нямам грижи.

Потребителски аватар
junakov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Aмортесьори Bilstein или Sachs

Мнениеот junakov » Пет 06 юни 2008 18:40

forski написа:Koлеги ще сменям предни амортесьори и се двуомя между тези две марки :roll: Моля ако някой кара с такива да изкаже мнение по въпроса кои са по одачният вариант.Не съм решил и какви точно да бъдат газови или маслени тъка че приемам съвети и в тази насока :wink: За сега съм се спрял на газови SACHS цената която ми казаха е 160лв. парчето малко скъпички идват но се надявам че това е за сметка на по добро качество или пък не... :roll: :roll: :roll: Колата е Г4 1.9TDI

Фабрично излизат с билдщайн така че си прави извода , аз сим с билдщайн каквито свалих такива сложихмалко по евтини са от сакс , но аз съм доволен вече 1/2 година са ок минал съм към 30 000 км вече с тях И НЕ ЗАБРАВЯЙ КОГАТО СИ ВЗЕМАШ АМОРТИСЙОРИТЕ ВЗЕМИ СИ И ПРАХОУЛОВИТЕЛИ , ТАМПОНИ НА МАКФЕРСОНА , И ШОК ТАМПОНИ ИЛИ ТАКА НАРЕЧЕНИЯ ПЪЛЕН МОНТАЖЕН КОМПЛЕКТ ЗА СМЯНА НА АМОРТИСЙОРИ , ЗА ДА ТИ ВАЖИ ПЪЛНАТА ГАРАНЦИЯ УСПЕХ

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Пет 06 юни 2008 19:04

това за гаранцията не го знаех колега,благодарско за пояснението :wink:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”