От каде да си купя това уплатнение или как да го оправя

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

От каде да си купя това уплатнение или как да го оправя

Мнениеот landwarrior » Чет 15 сеп 2005 17:28

Някои имал ли е подобен проблем с това уплатнение ,дали мога да купя само него или се продава заедно с пластмасата .Ако някои знае как мога да го оправя да казва защото имам чуството че капе вода по въздушния филтер за купето :roll:
Изображение

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Чет 15 сеп 2005 22:41

Има го тоя проблем доста често колега. Гумата си е заедно с пластмасата и е на две чати под прозореца. За наводнение не мисля, че може да стане, под него едва ли е херметик ;). Но и на мен ми е напукано и ме дразни определено. Иначе съм питал за проблеми с водата и ми обясниха че си изтичала под калника(незнам до колко е така).

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

11

Мнениеот landwarrior » Чет 15 сеп 2005 23:24

L&R написа:Има го тоя проблем доста често колега. Гумата си е заедно с пластмасата и е на две чати под прозореца. За наводнение не мисля, че може да стане, под него едва ли е херметик ;). Но и на мен ми е напукано и ме дразни определено. Иначе съм питал за проблеми с водата и ми обясниха че си изтичала под калника(незнам до колко е така).

ми аз гледам че има некви отвори ,но еба ли го дали изтича всичко.Но главния проблем е че като си погледна колата виждам негои ме дразни страхотно много :evil:

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Re: От каде да си купя това уплатнение или как да го оправя

Мнениеот vasstop » Пет 16 сеп 2005 2:20

www.arenabg.com написа:Някои имал ли е подобен проблем с това уплатнение ,дали мога да купя само него или се продава заедно с пластмасата .Ако някои знае как мога да го оправя да казва защото имам чуството че капе вода по въздушния филтер за купето :roll:

Сменят се целите пластмасови кори - 2 броя са. В Юнитрейд-Х струват към 93лв едната !!! Screwy
Моето такова уплътнение съм го изрязал цялото - водата се оттича от дупка която се намира над калника точно под тези пластмасови кори. Хубаво е да си почистваш от време на време това пространство от долу за да не се запушват тези отточни канали. Иначе че дразни - съгласен съм, ама да прежаля 200лв за едно уплътнение - нема да стане! :evil:

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Re: От каде да си купя това уплатнение или как да го оправя

Мнениеот landwarrior » Пет 16 сеп 2005 3:36

vasstop написа:
www.arenabg.com написа:Някои имал ли е подобен проблем с това уплатнение ,дали мога да купя само него или се продава заедно с пластмасата .Ако някои знае как мога да го оправя да казва защото имам чуството че капе вода по въздушния филтер за купето :roll:

Сменят се целите пластмасови кори - 2 броя са. В Юнитрейд-Х струват към 93лв едната !!! Screwy
Моето такова уплътнение съм го изрязал цялото - водата се оттича от дупка която се намира над калника точно под тези пластмасови кори. Хубаво е да си почистваш от време на време това пространство от долу за да не се запушват тези отточни канали. Иначе че дразни - съгласен съм, ама да прежаля 200лв за едно уплътнение - нема да стане! :evil:

бахти тия ненормални ли са 200 лв. за две пластмаси ,някой пробвал ли е некво домашно решение ,хем да е естетично хем да не пуска вода ???

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Пет 16 сеп 2005 7:53

черен силикон.
заключвам. :wink:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”