L&R написа:Има го тоя проблем доста често колега. Гумата си е заедно с пластмасата и е на две чати под прозореца. За наводнение не мисля, че може да стане, под него едва ли е херметик. Но и на мен ми е напукано и ме дразни определено. Иначе съм питал за проблеми с водата и ми обясниха че си изтичала под калника(незнам до колко е така).
www.arenabg.com написа:Някои имал ли е подобен проблем с това уплатнение ,дали мога да купя само него или се продава заедно с пластмасата .Ако някои знае как мога да го оправя да казва защото имам чуството че капе вода по въздушния филтер за купето![]()
vasstop написа:www.arenabg.com написа:Някои имал ли е подобен проблем с това уплатнение ,дали мога да купя само него или се продава заедно с пластмасата .Ако някои знае как мога да го оправя да казва защото имам чуството че капе вода по въздушния филтер за купето![]()
Сменят се целите пластмасови кори - 2 броя са. В Юнитрейд-Х струват към 93лв едната !!! Screwy
Моето такова уплътнение съм го изрязал цялото - водата се оттича от дупка която се намира над калника точно под тези пластмасови кори. Хубаво е да си почистваш от време на време това пространство от долу за да не се запушват тези отточни канали. Иначе че дразни - съгласен съм, ама да прежаля 200лв за едно уплътнение - нема да стане!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: freewaynikolay, ktamen и 248 госта