1во. Извинявам се за заглавието но незнам как точно да си формулирам проблема.
2ро. Признавам си без бой че полвах търсачката но стрелях на посоки защото незнам какъв точно е проблема.
Та проблема се появи днес. Тръгвам си от работа и голфчето както обикновенно при студено палене си държи на 400 оборота (за този проблем вече писах - още не съм го решил) ...тръгвам с надеждата че както обикновенно като мина 2-3км оборотите ще се нормализират, но виж ти ИНЕНАДА.... като залепи на тия ми ти 200 оборота ... и като почна да придърпва .. ужас ... и то не постоянно. Искам да кажа карам си без да ми прекъсва, но усещам аз че няма мощност. След малко почва да ми придърпва ... оборотите се разхождат до луната и обратно ... ако не дам газ угасва веднага ... ако дам газ ми играе междъ 5000 и 200 обороти като на йойо ... и така 1ва, 2ра , 3та ... 4та и 5та вече не се усеща придъпване въпреки че мощността и е никаква.... мъча се аз като грешник и след малко това прекъсване спира ... колата си заспива на 900 оборота, верно пак имам чувство че няма мощност но поне не дърпа ... таман викам я късмет и хайдееееееее ... пак същата история ... изминал съм половин софия в задръстванията тръгвайки на 1ва със 5000 оборота защото иначе гасне ... и пак играе ли играе .. .от 200 до 5000 ... после пак без придърпване ... после пак играе ... и така това са ми мъките.
Погледнах си въздушният филтър ... беше се превърнал на конус ... все едно че някои е сложил отгоре мощна прахусмукачка и го беше засмукал ... смених го .... проблема обаче си остана ...
утре ще ходя на диагностика ... ама моля ви се кажете на какво ви напомят тези симптоми....
забравих .. колата е Г3 1.6 ми ABU 75кс.