Проблем с Голф 4
- Ikov_VR
- Автомобил: Vw Passat b5.5
- Двигател: AVF
- Контакти:
Проблем с Голф 4
Здравейте.Имам проблемче с колата и да ви попитам вас че неми се занимава точно сега с майстори.Значи проблема е следния като мина през дупка и от едната страна се чува нещо като биене на ламарина но не на разбито ами просто като биене по ламарина(като чели биеш по тава).Много ми е странно от какво може да е нямам време да я разглобя,а пък майстора ми е на почивка в Турция и се притеснявам дали не е нещо сериозно.Чува се отпред в ляво.
- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
И какво направи? Просто смени накладките ли? А ако не са за смяна какво се прави....sahmedov написа:skotis написа:Според мен това са едни пластини на накладките...един приятел така му правевха, амааа какво се прави в случая някой по-компетентен да каже... Иначе не е фатално...само дразни
имах същия проблемм при мен беше от накладките
-
- Автомобил: Passat 6
- Двигател: BKP.07.2007
skotis написа:И какво направи? Просто смени накладките ли? А ако не са за смяна какво се прави....sahmedov написа:skotis написа:Според мен това са едни пластини на накладките...един приятел така му правевха, амааа какво се прави в случая някой по-компетентен да каже... Иначе не е фатално...само дразни
имах същия проблемм при мен беше от накладките
Карам голф 4 1.8.20в. същият проблем, карах го на сервиз, на два даже. Не можаха да кажат нищо...(тоест каква е причината). След месец си смених предните накладки (бяха си за смяна вече) и звука изчезна...
Но скоро бе заменен от нов звук - новите накладки ferodo се оказах ментажи и си скърцат и до ден днешен. Требва да ти е гадно, нема оправия.....

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”