Проблем с Голф 4

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Ikov_VR
Автомобил: Vw Passat b5.5
Двигател: AVF
Контакти:

Проблем с Голф 4

Мнениеот Ikov_VR » Пет 27 юни 2008 8:32

Здравейте.Имам проблемче с колата и да ви попитам вас че неми се занимава точно сега с майстори.Значи проблема е следния като мина през дупка и от едната страна се чува нещо като биене на ламарина но не на разбито ами просто като биене по ламарина(като чели биеш по тава).Много ми е странно от какво може да е нямам време да я разглобя,а пък майстора ми е на почивка в Турция и се притеснявам дали не е нещо сериозно.Чува се отпред в ляво.

Потребителски аватар
skotis
Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
Двигател: AGU

Мнениеот skotis » Пет 27 юни 2008 9:08

Според мен това са едни пластини на накладките...един приятел така му правевха, амааа какво се прави в случая някой по-компетентен да каже... Иначе не е фатално...само дразни :)

sahmedov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sahmedov » Пет 27 юни 2008 12:17

skotis написа:Според мен това са едни пластини на накладките...един приятел така му правевха, амааа какво се прави в случая някой по-компетентен да каже... Иначе не е фатално...само дразни :)

имах същия проблемм при мен беше от накладките

Потребителски аватар
skotis
Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
Двигател: AGU

Мнениеот skotis » Пет 27 юни 2008 12:49

sahmedov написа:
skotis написа:Според мен това са едни пластини на накладките...един приятел така му правевха, амааа какво се прави в случая някой по-компетентен да каже... Иначе не е фатално...само дразни :)

И какво направи? Просто смени накладките ли? А ако не са за смяна какво се прави....

goroton
Автомобил: Passat 6
Двигател: BKP.07.2007

Мнениеот goroton » Пет 27 юни 2008 15:11

skotis написа:
sahmedov написа:

И какво направи? Просто смени накладките ли? А ако не са за смяна какво се прави....

Карам голф 4 1.8.20в. същият проблем, карах го на сервиз, на два даже. Не можаха да кажат нищо...(тоест каква е причината). След месец си смених предните накладки (бяха си за смяна вече) и звука изчезна...
Но скоро бе заменен от нов звук - новите накладки ferodo се оказах ментажи и си скърцат и до ден днешен. Требва да ти е гадно, нема оправия..... ;)

Потребителски аватар
Ikov_VR
Автомобил: Vw Passat b5.5
Двигател: AVF
Контакти:

Мнениеот Ikov_VR » Пет 27 юни 2008 21:44

много благодаря на всички :) днес свалих накалдките и си имаха доста живот в тях,сглобих си колата и сега като чели не клопа това :roll: но това утре ще го разбера със сигурност че нямах време да я покарам

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”