Бушон за чистачки мк2?
- lucky7o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Бушон за чистачки мк2?
Колеги днес си махнах едната чистачка (оставих само една) и докато наглася от каде да тръгва,каде да спира и т.н,сложих моторчето и чистачката от към мен,но бях направил рамото така,че да върти обратно.И вместо чистачката да тръгне по стъклото тръгна по предния капак
Моторчето спря! Разглобих го имаше едни"четки" вътре нагласих ги,но пак не работи!Въпроса ми е може ли да ми е изгорял бушон (ако има такъв) или е нещо друго.Пробвах моторчето върти няма проблем с него,но като го закача на колата не иска.Също и чистаките не пръскат и за това ме съмнява да не е бушон.

- lucky7o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Бушон за чистачки мк2?
lucky7o написа:Колеги днес си махнах едната чистачка (оставих само една) и докато наглася от каде да тръгва,каде да спира и т.н,сложих моторчето и чистачката от към мен,но бях направил рамото така,че да върти обратно.И вместо чистачката да тръгне по стъклото тръгна по предния капакМоторчето спря! Разглобих го имаше едни"четки" вътре нагласих ги,но пак не работи!Въпроса ми е може ли да ми е изгорял бушон (ако има такъв) или е нещо друго.Пробвах моторчето върти няма проблем с него,но като го закача на колата не иска.Също и чистаките не пръскат и за това ме съмнява да не е бушон.
Смених и бушона,моторчето не тръгна!Резултата беше,че чистачките пръскаха,свалих лостчето (дето са чистачките и мигачите) позачистих го и сега

Дали ако сменя лосчето ще тръгне или е друг проблема.Разбира се не се знае какъв е проблема,но ако имате някакви предположения ???
- lucky7o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
chefito написа:о боже, тотална манджа....в края на краищата какво стана....борил съм се с чистачки безброй пъти, но твоите премеждия ме объркаха....какви четки си нагласил на моторчето?
Вътре в моторчето има едни намотки и три или четири "четки"като при стартера с кабелчета,ама не в това е проблема.Като го закачана 12 волта си работи моторчето,а като го сложа на буксата не иска.И се чудя дали може да е от лостаили кабелите нещо са заминали...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”