Здравейте !!!
Днес ми открадаха Декоративната решетка пред преден ляв калник на Golf IV до като пазарувах в един супермаркет. Имам застраховка Пълно автокаско... Има ли смисъл да занимавам застрахователя с това ....??? От къде мога да си я купя, и колко струва ...???
Декоративна решетка пред преден ляв калник на Golf IV
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Няма. Решетката струва 7лв. Купувай нова!
само да добавя...завържи я с много черни пичи опашки, че падат новите лесно....ляти са от по-мека пластмаса /нормално за 2лв едрова цена/ и не седят здраво...твърде вероятно е и твойта да е била от китайската сглобка и да се е изпарталячила някъде по асфалто...

само да добавя...завържи я с много черни пичи опашки, че падат новите лесно....ляти са от по-мека пластмаса /нормално за 2лв едрова цена/ и не седят здраво...твърде вероятно е и твойта да е била от китайската сглобка и да се е изпарталячила някъде по асфалто...
Последна промяна от chefito на Сря 09 юли 2008 10:47, променено общо 1 път.
- chinadracon
- Автомобил: VW Golf MK4
- Двигател: AKL 1999
- Контакти:
chefito написа:...твърде вероятно е и твойта да е била от китайската сглобка и да се е изпарталячила някъде по асфалто...
Уверявам те, не е

Още не съм си я оправил бронята, мисля вече за някаква тунингована. Застрахователите не им пука изобщо, както се изрази моя човек от Булинс, признават само ако има следи от взлом в колата, счупени стъкла и т.н. Имам приятелче ченге, каза че има вариант да ми направят някакъв протокол и да го представя на застраховател, но трябвало два пъти да се явя в РПУ-то за писания в работно време. Не си струва разправията, колега, за 7 лв наистина. Просто се примири, че живеем в наркомански град и това е!

Само ще добавя още нещо с риск да стана досаден: случка в автомивка - на една от летите ми джанти на пластмасовата капачка нямаше емблемката на ФВ, и си лафя с момчето, който ми мие колата и му се оплаквам за това

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”