Декоративна решетка пред преден ляв калник на Golf IV

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
person
Автомобил:
Двигател:

Декоративна решетка пред преден ляв калник на Golf IV

Мнениеот person » Съб 05 юли 2008 20:35

Здравейте !!!
Днес ми открадаха Декоративната решетка пред преден ляв калник на Golf IV до като пазарувах в един супермаркет. Имам застраховка Пълно автокаско... Има ли смисъл да занимавам застрахователя с това ....??? От къде мога да си я купя, и колко струва ...???

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Съб 05 юли 2008 21:05

Няма. Решетката струва 7лв. Купувай нова!

:lock:

само да добавя...завържи я с много черни пичи опашки, че падат новите лесно....ляти са от по-мека пластмаса /нормално за 2лв едрова цена/ и не седят здраво...твърде вероятно е и твойта да е била от китайската сглобка и да се е изпарталячила някъде по асфалто...

Последна промяна от chefito на Сря 09 юли 2008 10:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
MK4
Автомобил: Seat Leon
Двигател: ARY 2003

Мнениеот MK4 » Съб 05 юли 2008 22:56

това през деня ли :shock

Потребителски аватар
person
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот person » Нед 06 юли 2008 11:48

MK4 написа:това през деня ли :shock

Вчера, между 14-16 часа :???

Потребителски аватар
Rakarov
един обикновен Голфаджия
Автомобил: Polo GTI
Двигател: 1.8 Turbo
Контакти:

Мнениеот Rakarov » Сря 09 юли 2008 10:08

:shock :shock :shock Каде бре колега ? Вече и през деня да те е страх да си оставиш колата... :evil:

Потребителски аватар
badjo-vw
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот badjo-vw » Сря 09 юли 2008 20:49

в Пловдив в центъра по обед на един мерцедес му смъкнаха предния джам пред заведението на собственика му :x вече джамбазите са станали много нагли-ако барна такъв :rocketwhore :rocketwhore :rocketwhore :rocketwhore

Потребителски аватар
chinadracon
Автомобил: VW Golf MK4
Двигател: AKL 1999
Контакти:

Мнениеот chinadracon » Чет 10 юли 2008 8:56

chefito написа:...твърде вероятно е и твойта да е била от китайската сглобка и да се е изпарталячила някъде по асфалто...

Уверявам те, не е :twisted: Крадат се масово в София!!! Моите ги свиха и двете, плюс ножа под бронята, като за да го откачат са ми рязали в ъгълчетата с нещо бронята и от двете страни, ..... им мръсна :rocketwhore
Още не съм си я оправил бронята, мисля вече за някаква тунингована. Застрахователите не им пука изобщо, както се изрази моя човек от Булинс, признават само ако има следи от взлом в колата, счупени стъкла и т.н. Имам приятелче ченге, каза че има вариант да ми направят някакъв протокол и да го представя на застраховател, но трябвало два пъти да се явя в РПУ-то за писания в работно време. Не си струва разправията, колега, за 7 лв наистина. Просто се примири, че живеем в наркомански град и това е! :evil:

Само ще добавя още нещо с риск да стана досаден: случка в автомивка - на една от летите ми джанти на пластмасовата капачка нямаше емблемката на ФВ, и си лафя с момчето, който ми мие колата и му се оплаквам за това :D , и знаете ли какъв му беше коментара: "Ами излизаш вечерта с една отвертка и си харесваш първата от друг голф" :shock :shock :shock

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”