Лек тунинг на А4 1.8T

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
LordIso
Автомобил: Audi A4
Двигател: 1.8T

Re: Лек тунинг на А4 1.8T

Мнениеот LordIso » Сря 06 фев 2013 13:54

Може ли да приема, че ако е по-яка турбинката (както беше предложено) ограничението до 300hp ще е от електрониката?

М-у другото все още остава въпросът за маслото и в Yacco ли е проблема или модела, който съм предложил ?

До тук събрах лист с повечето неща за купуване (за което Ви благодаря) и нямам търпение да се стопли :-)

Потребителски аватар
vackooo
Автомобил:
Двигател: 1.8 20VT AEB

Мнениеот vackooo » Сря 06 фев 2013 14:54

ELFA написа:
vackooo написа:Не е ли малко рисковано на стокови карантии 300-330 коня? :dontknow

П.п Питам от чисто любопитство и дано поста не ми се разбере,като заяждане или нещо такова!

Не е проблем, важно е на какви обороти и как идва силата и нютоните.За всеки двигател има разлика в карантии-за този двигател карантия която се сменя за по-голяма мощност са биелите!

Мен ми е ясно че те са слабото звено въпросът беше при тази мощност дали няма да пръднат

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Сря 06 фев 2013 15:15

Ами написал ти е колега в предния пост, няма проблем.

Потребителски аватар
smokingxxl
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smokingxxl » Пет 08 фев 2013 12:48

Някой може ли да ми предложи някой който се занимава с проекти близо до Стара загора.

Потребителски аватар
VeilSide
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VeilSide » Съб 09 фев 2013 1:22

LordIso написа:Може ли да приема, че ако е по-яка турбинката (както беше предложено) ограничението до 300hp ще е от електрониката?

М-у другото все още остава въпросът за маслото и в Yacco ли е проблема или модела, който съм предложил ?

До тук събрах лист с повечето неща за купуване (за което Ви благодаря) и нямам търпение да се стопли :-)

Колега, маслото ти е най-малкия проблем. А и не знам какво си го захапал това Яко, при положение, че Motul 15/50 Competition се намира на доста прилични пари.
Иначе моят съвет е за 2860RS, ако не сменяш биели. Освен това, една ревизия на главата е повече от препоръчителна (да приемем, че долнището ти е ОК). Относно съединителя аз съм с 240мм подсилен sachs от S2/3B мотор, с преправен едномасов маховик от Ауди 80.

Върни се в “Силов тунинг”