кое ти е странното колега и кои е казал че ще стане много над 200... също къ'в е проблема че ще се вижда кулер ...лично на мен да ти кажа ми е все тая дали се вижда или не,все пак го слагаш да ти върши работа,а не за красота.Ако мислиш че е грозно според теб и не ти е проблем да се лишиш от 5-10hp не си слагай,а особенно при 1.8Т е много относително да се прогнозира с конете както с Венци не веднъж сме го коментирали... две едни и същи коли замерени преди ремапа и примерно сток 4ка 1.8Т с К03 дават и двете 149.6Hp след ремапа едната може да е ~180hp а другата ~190hp.На първо четене перфектно 1.8Т ...мапваш и хоп от шапката вадиш заек

...или една карама проблеми има за отстраняване които в стоков вариант няма как да разбереш че ги имаш

.Относно генерацията съм и с двете ръце ЗА колата да има генерация щом ще се чипва ...все пак ако целиш да изкараш приблизително някакви коне трябва и колата разбирасе предварително да ти е подготвена за това за да стане,а не да ми ги разправя някои ..."абе и аз правих моита еди къде си с незнамси коя турбина ама не изкара толкова...

просто не всичко стои под един общ знаменател,ако ме разбирате колеги.Нямам никакви лоши чувства намерения или каквото и да било към никого не ме разбиратите прогрешно,нито съм някакъв критик или ...просто споделям неща които съм видял и знам от опит.
Поздрави на всички
Дани