Проект 1,6->1,8.Търся снимки на .....

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
angel.1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот angel.1 » Вто 17 юли 2007 22:48

ivkata написа:
Stenly написа:..... сменяш колектора с двуцевен следователно и двуцевка...... :)
Е не видя ли как върви и с еднцевен :wink: ,мисля че сток PB (поне тия който са ми попадали) ще ги хапна!!! :twisted:
Малко е "Оф" ама не казвай "хоп" преди да си прескочих дупката.Ако си много сигурен как ти върви ПН-а дай да ги замерим с правеното ми РП.След това ще има бири "на корем". :wink: Никога не подценявай ГТИ 8V.

Потребителски аватар
ivkata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivkata » Вто 17 юли 2007 23:10

angel.1 написа:Малко е "Оф" ама не казвай "хоп" преди да си прескочих дупката.Ако си много сигурен как ти върви ПН-а дай да ги замерим с правеното ми РП.След това ще има бири "на корем". :wink: Никога не подценявай ГТИ 8V.
Колега,може и прибързано да съм се изказал :roll: ,не отричам .И въобще не подценявам 8 вентиловите GTI :wink: не знам ти какво си пипал по мотора (освен това дето пусна в темата си преди),но от моя PN остана само маркировката на блока за да напомня че някога е бил такъв :wink: А инак за бири винаги готов :beer че може и нещо по така :drunk

Потребителски аватар
Glove
Автомобил: VW Golf MK2 GTI
Двигател: AUM

Мнениеот Glove » Сря 18 юли 2007 10:37

Така и не разбрах какво ще се получи чисти теоретично ако буталата нямат камера?Какво се получава със степента на сгъстяване?

Bobby_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bobby_ » Сря 18 юли 2007 11:18

ставаш дизел и чупиш мотора!!!!!!! максималната степен за атмосферен вариянт е 12,5 и то с сменени железа. Ако я презгъстиш нама да можеш да я запалиш или изфорсираш! Помисли пак преди да направиш някоя глупост и да пръснеш мотора на пъзел.....

Потребителски аватар
Glove
Автомобил: VW Golf MK2 GTI
Двигател: AUM

Мнениеот Glove » Сря 18 юли 2007 11:42

Bobby_ написа:ставаш дизел и чупиш мотора!!!!!!! максималната степен за атмосферен вариянт е 12,5 и то с сменени железа. Ако я презгъстиш нама да можеш да я запалиш или изфорсираш! Помисли пак преди да направиш някоя глупост и да пръснеш мотора на пъзел.....

Е това вече ми обяснява някой неща, и какво да не правя, а това което съм сложил за снимка е направено на 1,8 20V, а какво се е получило незнам.
:да:

Bobby_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bobby_ » Пет 20 юли 2007 13:42

на 20В мотор камерата е в главата...... мисли....

Върни се в “Силов тунинг”