А между другото, някой знае ли ей този модел оргиналдъ ауспух колко му е Ф-то, че си ме кефи оргиналдъто и дали ше ми стане на далаверата

rusiq_24 написа:Колега предполагам питаш какво представлява?Ами това е гърне което е право и като погледнеш от едната му страна си виждаш другата само че вътре тръбата е надупчена цялата и е пълно с вата и по този начин заглушава ама не много(просто няма как) ама поне не спъва колатаWOOF написа:Резонантно гърне ???
Колектор 4-1 за този мотор не е добра идеяkav4o написа:Можеш да си вземеш крайно проходно и средно проходно гърне,за диаметъра няма да има смисъл да го променяш,ако не смениш колектора.Ако го смениш-слагаш такъв диаметър тръба,колкото е в края на колектора.За твоя мотор сток Ф-то сигурно е 45 или 50 със новия колектор трява да е 50 или 55 надолу средното и крайното проходни и разликата трява да я усетиш.За колектора според мен 4-1 трява да еАз така го бих направил
ТРАКТОРИСТА GL написа:На каква основа си казвате мненията дали 4-2-1 или 4-1 са по-добри?
rusiq_24 написа:Колектор 4-1 за този мотор не е добра идеяkav4o написа:Можеш да си вземеш крайно проходно и средно проходно гърне,за диаметъра няма да има смисъл да го променяш,ако не смениш колектора.Ако го смениш-слагаш такъв диаметър тръба,колкото е в края на колектора.За твоя мотор сток Ф-то сигурно е 45 или 50 със новия колектор трява да е 50 или 55 надолу средното и крайното проходни и разликата трява да я усетиш.За колектора според мен 4-1 трява да еАз така го бих направил
4-2-1 е за вас
group написа:ТРАКТОРИСТА GL написа:На каква основа си казвате мненията дали 4-2-1 или 4-1 са по-добри?
На основа търсачка- http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=34517
Сега на въпроса: Карах 2 години РП и е може би най добрия мотор на голф2 в съотношение - разход, подръжка, вървеж. За разпилка на РП несъм чувал за нещо особенно и за това си има причинаВ момента в 'Продава' има мотор КР със всичко нужно(неправя реклама а давам идея) за 1500лв с труд по слегане ала бала - сожи го 2к. Печелиш 139коня и климатик към цялата работа. Това за което говориш: портване - сложи към 200лв (ще гледам да давам минимлни цени и някой може да не са точни та някой да поправя), колектор+тръби+труд минимум 500лв, маховика - 200 лв, нещо валче, чипче ала бала още 200 лв. станаха 1100лв и не повече от 110 коня оптимистично(даже махни, че някой от твоите са си умрели ама както и да е). Продаваш си твоя мотор със всичко за 500(нензнам до колко е такава цената ама т'ва ми дойде ориентировъчно). И по тая сметка (ако е вярна - за това нека и друг каже) конверсията ти излиза 400-500 лв повече от разпилката на РП и караш 139 коня
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта