golfer написа:duff написа:колега нещо май ти си в грешка ........ колата ми е 1.6 моно 90 годинка защо мислиш че те лъжа?
само да уточниме за протокола моното кой по-точно модел е:
pierburg 2EE или pierburg 2E2
Аз залагам на pierburg 2EE ...

golfer написа:duff написа:колега нещо май ти си в грешка ........ колата ми е 1.6 моно 90 годинка защо мислиш че те лъжа?
duff написа:колега нещо май ти си в грешка ...
Tyan написа:да не се окаже като новия ми мотор 1F..... гръмна ми мотора и спешно го смених с 1F ...1.6 75 коня моно ...не мога да откина ся да ме сложите в клас до 60 коне
Bobby_ написа: Какъв е кода на твоя мотор?
и най-важното КАКВО ИСКАШ ДА ПОСТИГНЕШ?
duff написа:Bobby_ написа: Какъв е кода на твоя мотор?
само на тия двата въпроса мога да ти отговоря....
1. EZ759132 това е мотора
2. решил съм да го поизтупалкам на оптичен тунинг след това окачване (и ако стане нещо, защото предпочитам да си е 1.6(тъй като се кефя да видя някой познат с баба Вержи или хлОпел кадет 1.6 до ГСИ да се закачим и да го сдърпам) това е ако не става работата с 1.6 мотора вече бих купил по натам 1.8 16В инжекция, парите не съм богаташ но бих ги дал за колата ми)
Това е всичко от мен ако можете колеги помагайте ако не здраве да е нали
hristian37 написа:duff написа:Bobby_ написа: Какъв е кода на твоя мотор?
само на тия двата въпроса мога да ти отговоря....
1. EZ759132 това е мотора
2. решил съм да го поизтупалкам на оптичен тунинг след това окачване (и ако стане нещо, защото предпочитам да си е 1.6(тъй като се кефя да видя някой познат с баба Вержи или хлОпел кадет 1.6 до ГСИ да се закачим и да го сдърпам) това е ако не става работата с 1.6 мотора вече бих купил по натам 1.8 16В инжекция, парите не съм богаташ но бих ги дал за колата ми)
Това е всичко от мен ако можете колеги помагайте ако не здраве да е нали
мотора ти е 1.6 чист карбуратор - 75 конски сили - някой те е излъгал за моното
hristian37 написа:1.6 - EZ - Карбуратор -"ЧИСТ" 2Е2 - 55квт или 75 конски сили.
P.S. - Не мисли че се заяждам ама би ли ми показал каде е моното и каде му е компютъра и ламбда сондатата. Много ще съм ти благодарен
И ако можеш сподели кой ти е казал че е монои го помоли да ми намери водна помпа за трабант
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта