айде и аз да се изкажа
На пистата (преди да се запаля

) карах с брембо макс и с ТРВ накладки.... при положение че пробвах 10ина пъти гнусно грозно късно спиране нищо не се случи нито на дисковете нито на накладките!!!!
Дисковете бяха менте!!!!!!!!!! Просто нарезите не са еднакви по цялата площ на диска и ...... тука има тука нема.....
Може и менте да са но вършеха работа!!!!!
При Ваското 1 има един мой диск оригинален Цимерман (стои на стената на един пирон....) и до последно го карах ....... а състоянието му бе плачевно!!!!! и опасно за мен!!!!! ама мизерия братче!!!! Васко не искаше да ме пуска да си ходя без да сме сменили дисковете!!!!той ме научи колко важно е да спираш особено в екстремни ситуации каквито постоянно причинявам на пистата.....
та по темата..... Много е деликатен момента с какви дискове ще карате..... Пазара е наводнен с ментета и боклуци за никакви пари и ..... Брембо било..... кое кутията ли?
Взимайте си маркови дискове и накладки!!!!!!!!!!! Това ви е живота все пак!!!! Като ви гледам всеки един от вас поне 3 пъти на ден дава сериозна газ на колата си и при положение че сте накарали 1тон да се засили с 150км/ч накарайте го да се спре за минимално разстояние без да има последствия за никого !!!!!! на всеки от нас му се случва поне веднъж на ден д асе метне на спирачките истински, ако няма хубави накладки най малко колата няма да спре и ще блокират колелата.... да не говориме че ако карате с гнусни дискове при първото по-агресивно спиране и ше се кривнат ..... и т.н.
КОЛАТА ОСВЕН ДА СЕ ЗАСИЛВА ТРЯБВА И ДА СПИРА!!!!!!! (и то по-добре от колкото върви...)
вие преценете колко ви е мил живота а и на другите покрай вас!.....затова първото нещо което смених в корадото бяха дисковете.... сега и на кабриото ще подобрявам спирането....
Живота ми е по-ценен от 100лв икономия!!!!