.......
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
Данеби да сте разменили 2и3 кабел?????????????????//leonardo_vd написа:Bobby_ написа:..... Има го на 100 места
0878608760 Боби.
Оказа се че 2-ри и 3-ти цилиндър не работят. Ток има свещите с добре???
Само горивото остана да се провери. И в този ред на мисли мога да кажа че клипа който е сниман е на 2 цилиндъра.
- leonardo_vd
- Контакти:
ivogti написа:Данеби да сте разменили 2и3 кабел?????????????????//leonardo_vd написа:Bobby_ написа:..... Има го на 100 места
0878608760 Боби.
Само горивото остана да се провери. И в този ред на мисли мога да кажа че клипа който е сниман е на 2 цилиндъра.
Виж това не си го бях помислял
- leonardo_vd
- Контакти:
ivogti написа:Данеби да сте разменили 2и3 кабел?????????????????//leonardo_vd написа:Bobby_ написа:..... Има го на 100 места
0878608760 Боби.
И понеже нямах търпение до утре, сега слязох да видя кабелите ииииии

Лелеее как върви сега не е истина.
Утре ще има клиповеееее, а в неделя стартове

- leonardo_vd
- Контакти:
Sasho_yovev написа:leonardo_vd написа:Sasho_yovev написа:браво радвам се че откри проблема![]()
![]()
сега ще се усети мощта на 16в
Специялно благодарности на колегата ivogti , въобще не ми е минало през ума че кабелите може да не са си на мястото.
леле а представяш ли да беше почнал да пипаш инжекциони и други там датчици еку ..... и накрая да видиш кабелите направо не ми се мисли
Мани мани, аз до последно си знаех че е някаква тъпа грешка, защото преди да разглобя 2-ката си вървеше и работеше ток. А сега 1-ката вече е КР, с рязан маховик, генерация Суперспринт /модифицирана/ спортен филтър KN, а за друго не знам. Май требе да се ходи на дино деня.
- leonardo_vd
- Контакти:
Bobby_ написа:добре че не ми го докара!!!! щях да те изям с парцалите
цал мотор премести.... инсталция прехвърли и с 2 кабела да се издъниш....... а ние да се чудиме какво си му причинил при монтажа....![]()
Нищо, айде сега да видиме какво си постигнал като ефект....
не съм сигурен кога ще се спреш..... като те гледам с какво темпо се развиваш...... след година нямада се учудя ако търсиш ВР6 мотор и да го турбинираш![]()
Дай боже да имаш възможност да го направиш.....
Ами нали се сещаш че като се регистрирах не знаех мноооогоо неща, но благодарение на вас сега понаучих нещо. Мога да кажа че на 80% си правя сам колата, само ми се помага откъм хамалогията и боядисването. Тия дни само да позасъхне навън и ще има видео. Сега остава да видя дали стават задните дискови от 2-ката и да напасна широките брони.
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
на широкото стават шенкели и дискове от Г3 и Г2, тъй като широката са много близки до единицата си мисля че ще стават ..слагай дискове..... на това леко купе да видиш що се казва спиране ...аз съм още в шок от вчера ....
чак лицето наболва ..... а Ваското какво направи с ръчната ..два пъти шок ...
нема таквоа спиране

- leonardo_vd
- Контакти:
Eто и обещаното клипче, само където зумера за датчика на маслото малко дразни, но не остана време за тези кабелчета.
Не стартирам от високи обороти, защото не съм сменял масло и не знам какво му е състоянието, но и така се вижда разликата от предишния мотор.
http://www.youtube.com/watch?v=hsu0PmWMbq4
Не стартирам от високи обороти, защото не съм сменял масло и не знам какво му е състоянието, но и така се вижда разликата от предишния мотор.
http://www.youtube.com/watch?v=hsu0PmWMbq4
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
leonardo_vd написа:Да знам имам ли шанс срещу C20XE![]()
Ето ти много читава астра за сравнение, километража й е верен, поне до 160 и дава ниски 15-ки на 400 м., като стандартна астра С20хе е 15.6-15.8

Мисля, че едничката е тръгнала много добре