dimitarpetrov написа:П.П. Малко ОФФ... Да питам че забелязах нещо странно докато си правех експерименти за 0-100 км/ч - На първа като набирам зверски за пробата имам чувството че сякаш ме се усуква някакси купето - това да не е от носачите нещо - сменях амортисьори наскоро и ме притеснява да не е объркано нещо - дайте съвет какво може да е и дали не е опасно? Преди не съм я ръчкал и не знам как беше със старото окачване
turbogti написа:dimitarpetrov написа:П.П. Малко ОФФ... Да питам че забелязах нещо странно докато си правех експерименти за 0-100 км/ч - На първа като набирам зверски за пробата имам чувството че сякаш ме се усуква някакси купето - това да не е от носачите нещо - сменях амортисьори наскоро и ме притеснява да не е объркано нещо - дайте съвет какво може да е и дали не е опасно? Преди не съм я ръчкал и не знам как беше със старото окачване
Колега, може би има проблем наистина по оказването, но хубавото е, че на Диното това няма да има значение общо взето. Ти естествено трябва да прегледаш нещата на предница от гледна точка на сигурността. Повече ме притеснява това, което съм дал в червено.![]()
Не знам дали ще има ефект от духалката за вървежа, но определено има ефект върху теб...
cupofcoffee написа:А смятал ли (мислил ли си) си загубите какви са, просто ми е любопитно. Защото дори при турбините, които се водят най-ефективни, има загуби и крайния ефект не е като на теория. Може би и разхода ще се вдигне, защото това е допълнителен товар, който не е разчетен за определен вид двигател.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 42 госта