Много отдавна не съм писал ... нямах време, а и малко ме мързеше в интерес на истината
Колата е готова от около 2 месеца и малко, след многократни боядисвания ... Веднъж се боядиса, не ни хареса, пръснахме втори път, боята се оказа стара и не искаше да съхне, купи се акрил на Дюпонт и се даде на един бояджия, защото вече се бяхме уморили да пръскаме.
Мотора е чук, с първото палене имаше малко проблеми, Хол сендера не бачкаше и се сложи друг, после се оказа, че ЕКУ-то, което бях купил от колега от Божурище от форума се оказа изгоряло, като го отворих вътре беше цялото в ръжда, на места пистите бяха буквално изгнили и има един транзистор изгорял ...
Купи се ЕКУ от диджифант без ламбда сонда, в момента колата върви много добре, с 95 бензин си бута без проблеми с тоя шрик. Останали са неща за доискусуряване ... инсталацията цялата я оплетох от нулата сам, оказа се, че тази от ПН-а не можах да използвам нио освен щекера, някоя и друга букса и кабел, всичко иначе се пренареди ... но напролет ще я преправя, ще сменя всичките кабели с екранирани да няма губене на сигнал, купих нови температурни датчици, тоя за таблото и синия за инжекцията. С някакъв баташки конусен филтър е, ще се взима истински КН, тия дни ще си направя и един къстъм еърбокс от алуминии. Събирам кинти за задни спортни амортисьори, да купя тръби и да си направя хедерси, да пръсна супертуризмото и още някои неща, та да стъпи цялостно на 8000-9000лв

Тези дни като го измия ще сложа снимки, сега е много мръсен ...
Крисо!