турбото е IHI-VF34 BB.
madcap написа:Итересно ми е и на мен, дали е със стоковите карантий, на 1.5 ако държи това ще красота
Или сте сменявали нещо, по знания от нета поне биелните лагери се сменят
angell написа:
niikoo_1 написа:Дай малко повече инфо за проекта сники на двигателния отсег на предната броня, веднъж мернах колата на КАТ
niikoo_1 написа:1.5 e много условно, пик ли прави 1.5бара или ги държи и с каква турбина, щото ако е с нещо по-сериозно от ГТ2860 ще огъне биелите.
До колкото знам е с T3 Tr50 HotAR0.48, което е по-малко от въпросното ИХИ и си е турбина за 240-250к.с.
Защо и с К03/К03С турбо, което е заводското може да прави пик 1.3angell написа:
Дай малко повече инфо за проекта сники на двигателния отсег на предната броня, веднъж мернах колата на КАТ
angell написа:niikoo_1 написа:angell написа:
Дай малко повече инфо за проекта сники на двигателния отсег на предната броня, веднъж мернах колата на КАТ
турбото както каза set16v e IHI-VF34 BB. незнам дали е по сериозна от ГТ2860 но е за 270к. на гумите в момента можело и още но дв. ще стане на пастет. иначе да 1.5 ги държи.
а на колегата set16v може да му се вярва и щом той казва че е опасно значи над тези коне ша трябва и дв. да се прави.
MK4 написа:кофти чип, и до колкото разбрах не е единствения взет от същия човек..
angell написа:niikoo_1 написа:1.5 e много условно, пик ли прави 1.5бара или ги държи и с каква турбина, щото ако е с нещо по-сериозно от ГТ2860 ще огъне биелите.
До колкото знам е с T3 Tr50 HotAR0.48, което е по-малко от въпросното ИХИ и си е турбина за 240-250к.с.
Защо и с К03/К03С турбо, което е заводското може да прави пик 1.3angell написа:
турбото както каза set16v e IHI-VF34 BB. незнам дали е по сериозна от ГТ2860 но е за 270к. на гумите в момента можело и още но дв. ще стане на пастет. иначе да 1.5 ги държи.
а на колегата set16v може да му се вярва и щом той казва че е опасно значи над тези коне ша трябва и дв. да се прави.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 56 госта