Силов тунинг до 800лв?

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
neiki4a
Автомобил: polo 6n1
Двигател: 1.4 16V
Контакти:

Re: Силов тунинг до 800лв?

Мнениеот neiki4a » Съб 01 авг 2009 0:52

братле с тия 2,5 мм дали ще остане горивна камера въобще на тва 2Е тва да не е жигули с 5 см горивна камера че да пилиш толкова

Потребителски аватар
kav4o
Автомобил: VW Golf MK2
Двигател: ABF 1988

Мнениеот kav4o » Съб 01 авг 2009 9:16

neiki4a написа:братле с тия 2,5 мм дали ще остане горивна камера въобще на тва 2Е тва да не е жигули с 5 см горивна камера че да пилиш толкова

:да:
... sharko добре си написал колко да свали,но кажи на човека откъде да си пълни бензин за да няма детонации,и колко ще ми струва раздвижното колело за да си докара центровката,и евентуално колко ще струва нова глава,щото може и да се наложи тази да я хвърли(просто нямам идея как се отразява толкова рязане на този мотор,ти ако си го правил и занеш му кажи)
А за мегаскуирта-аз не карам с мега и не съм казал че е върха на сладоледа,но има достатъчно хора,които го ползват,ако си по-тунер му кажи как да си управлява горивото със стоковия комп като сложи итб-та примерно :mrgreen:

Потребителски аватар
sharko_11
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sharko_11 » Съб 01 авг 2009 14:21

ам при мен има палим много трудно наистина колелото се прави от две стари оригинални стокови от едното се взема една 4аст а от другото друга ако има мераклиа с радост ше го открехна как става :да:а забраих докато стигна до тук има6е и доста загуби ако искате 6те пусна клип на о6те незавар6ениа ми проект

Потребителски аватар
GOLF 2 GTI16v
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GOLF 2 GTI16v » Съб 01 авг 2009 14:42

kav4o написа:
neiki4a написа:братле с тия 2,5 мм дали ще остане горивна камера въобще на тва 2Е тва да не е жигули с 5 см горивна камера че да пилиш толкова

:да:
... sharko добре си написал колко да свали,но кажи на човека откъде да си пълни бензин за да няма детонации,и колко ще ми струва раздвижното колело за да си докара центровката,и евентуално колко ще струва нова глава,щото може и да се наложи тази да я хвърли(просто нямам идея как се отразява толкова рязане на този мотор,ти ако си го правил и занеш му кажи)
А за мегаскуирта-аз не карам с мега и не съм казал че е върха на сладоледа,но има достатъчно хора,които го ползват,ако си по-тунер му кажи как да си управлява горивото със стоковия комп като сложи итб-та примерно :mrgreen:

ама всеки си преценява сам колко да отреже главата няма какво да му кава от каде и колко кое щяло да струва човека какза че е рязал и е станало ако иска да я свали 0.2 и да пита после що няма ефект аз съм рязал КР 2,2мм и имах проблем единствено с гарнитурата на главата след като сложих металана вече нямах проблем но на механичната инжекция да и надуеш горивото е лесно после малко оловен тетра етил и нама детонации ако ще и 95 да е бензина за раздвижното колело най евтиният и бърз вариянт е да истъниш шпонката и да го мраднеш на кадето искаш но си е по добре с раздвижно колело

Потребителски аватар
sharko_11
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sharko_11 » Съб 01 авг 2009 15:10

че си пилим колко си искаме само да има тетра колега да ти се намира от чудото :beer че се изчерпва вече

Потребителски аватар
kav4o
Автомобил: VW Golf MK2
Двигател: ABF 1988

Мнениеот kav4o » Пон 03 авг 2009 16:08

а,така,пилете си,пилете си :mrgreen:

Върни се в “Силов тунинг”